Φεστιβάλ ελληνικού κινηματογράφου Κέντρου Ελληνικών Σπουδών, Stony Brook

0
Στιγμιότυπο από τα εγκαίνια του Κέντρου Ελληνικών του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου του Στόνυ Μπρουκ,

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του πολιτειακού πανεπιστημίου Stony Brook University στο Λονγκ Αϊλαντ διοργανώνει το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου το οποίο θα ξεκινήσει το Σάββατο, 2 Μαρτίου 2019 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019.

Το εν λόγω Κέντρο είναι ένα από τα νεότερα και συνάμα ένα από τα πιο δυναμικά κέντρα του Λονγκ Αϊλαντ και φιλοδοξεί μέσω του φεστιβάλ να προβάλει τα επιτεύγματα της έβδομης τέχνης και κατ’ επέκταση του σύγχρονου ελληνικού πολιτισμού.

Οι προβολές των ταινιών θα λάβουν χώρα στο  West Campus – Wang Center – Theater στη διεύθυνση 100 Nicolls Road, Stony Brook NY 11794 και υπάρχουν ειδικές προσφορές για να μπορέσουν οι φοιτητές να παρακολουθήσουν όλες τις ταινίες.  Η γενική είσοδος είναι $10.00 για την κάθε ταινία είτε $35 για τις τέσσερις ταινίες.

Στιγμιότυπο από τη βράβευση του Πέτρου Τσαντέ.

Για τους προπτυχιακούς φοιτητές (SBU Undergraduate Students) υπάρχει η προσφορά των $10.00 για όλες τις προβολές.

Όλες οι ταινίες είναι στην ελληνική γλώσσα με αγγλικούς υπέρτιτλους.

Το Σάββατο θα προβληθούν οι ταινίες «Τζαμάικα» υπό τη διεύθυνση του Ανδρέα Μορφονιού και «Από Έρωτα» του Θοδωρή Αθερίδη.

Την Κυριακή θα προβληθούν οι ταινίες «Έτερος Εγώ» του Σωτήρη Τσαφούλια και η πολυβραβευμένη ταινία «Νίκος Καζαντζάκης» του πολυβραβευμένου σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή.

Για περισσότερες πληροφορίες και για κρατήσεις θέσεων κάνετε κλικ στο http://stonybrook.cvent.com/events/hellenic-film-festival/event-summary-42c7e8fabe734d35b1217438c6a5b979.aspx

Οι ομογενείς φοιτητές και καθηγητές του Πανεπιστημίου του Στονυ Μπρουκ
-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.