Ιωάννης Καραλέκας – John Karalekas (1932 – 2018)

  0

  Ο διακεκριμένος ομογενής εστιάτορας Ιωάννης Καραλέκας (John Karalekas) δεν υπάρχει πια ανάμεσά μας. Την Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2018, άφησε την τελευταία του πνοή έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του.

  Η σορός του το απόγευμα της Παρασκευής, 7 Σεπτεμβρίου 2018, από τις 5.00 – 9.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών «Antonopoulos Funeral Home» στη διεύθυνση, 38-08 Ditmars Blvd. Astoria,NY11105.

  Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί το πρωί του Σαββάτου, 8 Σεπτεμβρίου 2018, στις 10.15 π.μ. στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Δημητρίου Αστόριας στη διεύθυνση 30-11 30th Drive

  Astoria, N.Y., 11105.

  Αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός του στο Κοιμητήριο «St. Michael’s Cemetery» στη διεύθυνση 72-02 Astoria Boulevard, East Elmhurst, N. Y. 11370.

  Ο θάνατός του καταλυπεί τη σύζυγό του Βασιλική Καραλέκα, τα παιδιά Χρήστο και Καλλιόπη Καραλέκα, Μαρία Καραλέκα, Κωνσταντίνο και Μελπωμένη Καραλέκα, τα εγγόνια, Βασιλική, Πολυξένη και Ιωάννη, Ιωάννη, Σπυρίδων και Αλέξανδρος, τα αδέλφια Τούλα και Γεώργιο Γουράλη, Νότα και Δημοσθένη Σταματόπουλο, Θεόδωρο και Ευαγγελία Καραγιάννη, Τιμολέων και Μαρία Καραλέκα, Κωνσταντίνο και Φωτεινή Καραλέκα, Τούλα Καραλέκα, Μαίρη Καρδούλια, Αλκη Ασημακόπουλο, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς και φίλους εδώ και στην Ελλάδα.

  O εκλιπών γεννήθηκε στις 2 Νοεμβρίου 1932 στα Παραδείσια Μεγαλουπόλεως Αρκαδίας και διακρινόταν για την αγάπη του για την ομογένεια και την Ελλάδα καθώς επίσης και για τη φιλανθρωπική του δράση. Ήταν αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας και συνιδιοκτήτης του εστιατορίου «Sanfords Restaurant» στην καρδιά της Αστόριας.

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη του στο St. Nektarios Monastery, 100 Anawanda Lake Rd., Roscoe, NY 12776

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.