Παύλος Γκας Ρογκάτσιος – Paul Gus Rogatsios (1934 – 2018)

  Ο Παύλος Γκας Ρογκάτσιος (Paul Gus Rogatsios) τη Δευτέρα, 9η Ιουλίου 2018, έχασε την τελευταία μάχη της ζωής του βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά του.

  Η σορός του το πρωί της Τρίτης, 10ης Ιουνίου 2018 από τις 10.30 – 11.00 θα εκτεθεί για προσκύνημα στον ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη διεύθυνση  435 Keating Drive, Winston-Salem, NC 27104.

  Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί αμέσως μετά (12.00) στον εν λόγω ναό

  Ο ενταφιασμός του θα λάβει χώρα στο κοιμητήριο Forsyth Memorial Park στη διεύθυνση 3771 Yadkinville Road, Winston-Salem, North Carolina 27106.

  Ο θάνατός του καταλυπεί τη σύζυγό του Bessie Rogatsios, τα παιδιά Dean και Cameron Rogatsios , Stacey και Nick Karagiorgis, τα εγγόνια Paul Rogatsios, Sam και Emily Rogatsios, Stavros Karagiorgis, Victoria Karagiorgis και Max Rogatsios, τα δισέγγονα McKenzie, Mallory και Henry Rogatsios, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Ο εκλιπών γεννήθηκε στη Βίβιανη Ευρυτανίας στις 26 Ιουνίου 1934. Οι γονείς του Κωνσταντίνος και Ευαγγελία Κρουστάλλη – Ρογκάτσιου τον γαλούχησαν με τις καλύτερες αρετές της φυλής μας.

  Σε ηλικία 17 ετών ήρθε στην Αμερική για μια καλύτερη τύχη και εγκαταστάθηκε στο Γουίνστον Σάλεμ της Βόρειας Καρολίνας, διότι εκεί υπήρχαν πολλοί συγγενείς και συμπατριώτες του.

  Εργάστηκε στα εστιατόρια και με την πάροδο του χρόνου απέκτησε τα δικά του εστιατόρια μεταξύ των οποίων τα «Morris Service» στο Γουίνστον Σάλεμ, «Cloverdale Kitchen» και «King Kitchen» στην πόλη Κινγκ.

  Ο αείμνηστος ήταν μέλος και στέλεχος της κοινότητας του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Γουίνστον Σάλεμ και της Ενωσης Ευρυτάνων Αμερικής.

  Διακρινόταν για το σπάνιο του χαρακτήρα του, για τη γενναιοδωρία και την ευσπλαχνία και έχει ευεργετήσει τα ευαγή ιδρύματα της Βόρειας Καρολίνας καθώς επίσης και της Ευρυτανίας.

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη του ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη διεύθυνση  435 Keating Drive, Winston-Sale

  -Advertisement / Διαφήμιση-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.