ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Μια νεαρή Ελληνοαμερικανίδα παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της με θρησκευτικό γάμο στην Ελλάδα το 2019, αλλά ένα χρόνο αργότερα περιγράφει στο «Business Insider» την εμπειρία της και τα δέκα παράπονα της, σε μια ιστορία που εύκολα θα μπορούσε να έχει τίτλο «Όλα του γάμου δύσκολα…»

Πρόκειται για την ομογενή Αλεξάνδρα Ελευθεράκη, που όπως αναφέρει, μετάνοιωσε ακόμα και για το νυφικό της, το οποίο όταν το αγόρασε δεν πήρε μαζί και εγγύηση επιστροφής, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να το επιστρέψει μετά τον γάμο. Φυσικά μπορεί να άλλαξε γνώμη για τα υλικά του νυφικού, ωστόσο την ημέρα του γάμου η νύφη ήταν πανέμορφη.

Αυτό όμως ακούγεται ως μικρή λεπτομέρεια μπροστά στα αλλά παράπονα της νύφης.

Η Αλεξάνδρα Ελευθεράκη την ημέρα του γάμου της στην Ελλάδα.

Όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι χάθηκαν οι καλεσμένοι και δεν βρήκαν την τοποθεσία του γάμου και επίσης ότι αναγκάστηκαν να ψάξουν για να βρουν έξτρα καρέκλες για την δεξίωση.

Ακόμα, σύμφωνα με τη νύφη, ο ιερέας που τέλεσε το μυστήριο δεν ήταν γλωσσομαθής και έτσι η τελετή έγινε στα ελληνικά και ουχί στην αγγλική γλώσσα, μια και ο γαμπρός είχε καταγωγή από την Σκωτία και δεν κατάλαβε τίποτα. Σε σημείο που όταν η νύφη του ψιθύρισε ότι πρέπει να την φιλήσει εκείνος μάλλον μετρούσε τα πλακάκια στο δάπεδο του ναού.

Και το σενάριο της περιγραφής του γάμου γίνεται ακόμα πιο απολαυστικό.

Η Αλεξάνδρα Ελευθεράκη την ημέρα του γάμου της στην Ελλάδα.

Ο ιερέας που τέλεσε το μυστήριο  ήταν συνταξιούχος, άρα δεν είχε την δυνατότητα να κάνει μυστήρια και επομένως ο γάμος δεν ήταν επίσημος, όποτε την επόμενη ημέρα το ζευγάρι ξαναπαντρεύτηκε. Στην Ελλάδα, σχολίασε η νύφη, όπου κι αν κοιτάξεις θα βρεις έναν ιερέα. Εκείνη τον βρήκε σε κάποιο καφενείο.

Πριν από αυτή την εξέλιξη όμως η νύφη έπρεπε να δει το νέο της σύζυγο, να βαφτίζεται με ολόσωμο λευκό μανδύα,  στην κολυμβήθρα. Ευτυχώς, η νύφη χαρακτήρισε το μυστήριο της βάπτισης του συζύγου της ως τη πιο ρομαντική τελετή βάπτισης που είχε παρακολουθήσει ποτέ.

Σε ό,τι αφορά την ύπαρξη της γαμήλιας τούρτας, η νύφη αποκαλύπτει ότι 48 ώρες πριν τον γάμο, δεν είχε παραγγείλει το κέικ και έτσι βρέθηκε μπροστά σε ζαχαροπλαστείο προσπαθώντας να εξηγήσει τα υλικά (βανίλια) και το μέγεθος. Μετά από την εμπειρία της αυτή η νύφη πλέον πιστεύει ότι έχει τα εφόδια για να κάνει από τούδε και στο εξής τα φορολογικά μόνη της.

Η Αλεξάνδρα Ελευθεράκη την ημέρα του γάμου της στην Ελλάδα.

Καθώς στον γάμο είχαν προσκληθεί περί τους 100 καλεσμένους χρειάστηκε να ναυλωθεί λεωφορείο για την μεταφορά τους. Ο οδηγός του λεωφορείου χάθηκε με αποτέλεσμα να αργήσουν και οι καλεσμένοι και να καθυστερήσει και η γαμήλια τελετή.

Μετά την τελετή ακολούθησε η δεξίωση σε υπαίθρια ταβέρνα που είχε προεπιλεχθεί. Όμως τα καθίσματα στην υπαίθρια ταβέρνα δεν έφταναν για όλους τους καλεσμένους και παρόλο που κάποιοι από τους καλεσμένους έφεραν καθίσματα από μια γειτονική ταβέρνα, εντούτοις αρκετοί καλεσμένοι δεν βρήκαν καρέκλες και στριμώχθηκαν ενώ άλλοι κάθισαν για να φάνε με το πιάτο στα γόνατα τους, σε κάποιο πεζούλι.

Σα να μην έφταναν όλα αυτά η επιλογή της υπαίθριας ταβέρνας αποδείχθηκε δίκοπο μαχαίρι, καθώς μισή ώρα μετά την έναρξη της δεξίωσης μια τοπική καταιγίδα χάλασε τα σχέδια και η δεξίωση και το γλέντι μεταφέρθηκαν στο εσωτερικό τμήμα της ταβέρνας.

Η Αλεξάνδρα Ελευθεράκη την ημέρα του γάμου της στην Ελλάδα.

Τέλος, στην προσπάθειά της μετά την τελετή να σώσει το νυφικό της, αναγκάστηκε να παλέψει με αδέσποτα σκυλιά που την κυνηγούσαν λόγω του νυφικού.

Ξεχάσαμε όμως να αναφέρουμε πιο πάνω και άλλες λεπτομέρειες από τον γάμο της Ελευθερακη, όπως η ίδια τις αναφερει.

Ένα μέλος της οικογένειας που κρατούσε στα χέρια την άδεια πολιτικού γάμου, την έχασε καθώς την πήρε ο αέρας. Τώρα ένα χρόνο μετά το αντίγραφο της άδειας δεν έχει φτάσει ακόμα.

Η νύφη χαριτολογώντας λέει πως ελπίζει να έχει την άδεια στα χέρια της προτού τα εγγόνια της αποφοιτήσουν από το Κολέγιο.

Η Αλεξάνδρα Ελευθεράκη την ημέρα του γάμου της στην Ελλάδα.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.