Πίτερ Στεφανίδης Βατσίνο – Panagiotis Stephanides Vacchino (2014 – 2018)

  Ο μόλις τριών ετών Παναγιώτης Στεφανίδης – Βατσίνο (Panagiotis “Peter” Stephanides-Vacchino) την Τετάρτη 16 Μαϊου 2018 υπέκυψε στα τραύματα που φέρεται να του έχουν προκαλέσει η μητέρα του και ο θετός πατέρας Alison and Donald Bovio.

  Αμφότεροι συνελήφθησαν και την Πέμπτη, 24 Μαϊου 2018, προσήχθησαν στο Δικαστήριο της Κομητείας Seneca County  και ενώπιον του δικαστή Jason Cook  τους απαγγέλθηκαν δώδεκα διαφορετικές κατηγορίες με κορυφαία εκείνη της ανθρωποκτονίας.

  Ο δικαστής ενέκρινε το αίτημα της Εισαγγελίας για τον οκταπλασιασμό της εγγύησης από $50.000 μετρητά και $100.000 ομόλογα, σε $400.000 μετρητά και $800.000 ομόλογα.

  Αν και ο αρχηγός της Αστυνομίας Σιούαρτ Πίνστρα (Seneca Falls Police Chief Stuart Peenstra) παρουσίασε ενώπιον του Δικαστηρίου τα τεκμήρια για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας, εν τούτοις οι κατηγορούμενοι Alison and Donald Bovio ισχυρίστηκαν ότι είναι αθώοι.

  Το αγγελούδι, όπως αναφέρεται στα δικαστικά έγγραφα εντοπίστηκε στο διαμέρισμα 2Α του κτιρίου στην διεύθυνση 25 Peterman Road, Seneca Falls, Ν.Υ. Ηταν αναίσθητο και ο εγκέφαλός του δεν λειτουργούσε.

  Διακομίστηκε στο νοσοκομείο Upstate Golisano Children’s Hospital, αλλά οι προσπάθειες των θεραπόντων ιατρών απέβησαν άκαρπες.

  Ο υποσιτισμός, η κακοποίηση και τα τραύματα που, βάσει του πορίσματος του Ιατροδικαστή, φέρεται να του προκάλεσαν η βιολογική μητέρα και ο πατριός, προκάλεσαν τον θάνατό του.

  Οι «Αναμνήσεις» επικοινώνησαν με το Αστυνομικό Τμήμα του Seneca Falls, αλλά αρνήθηκαν να εισέλθουν σε λεπτομέρειες διότι όπως επεσήμαναν η υπόθεση τους έχει εισέλθει στην δικαστική οδό και μας παρέπεμψαν στην Εισαγγελία της Κομητείας Σένεκα.

  Τα τηλεφωνικά μηνύματα των Αναμνήσεων στην Εισαγγελία παραμένουν αναπάντητα μέχρι και ετούτη την ώρα.

  Οι προσπάθειες για την επικοινωνία με την οικογένεια Στεφανίδη δεν καρποφόρησαν μέχρι και ετούτη την ώρα.

  Η σορός του το απόγευμα της Παρασκευής 25 Μαϊου 2018 από τις 4-8 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών «Rοck Funeral Home», στην διεύθυνση 1285 Ashley Blvd., New Bedford, ΜΑ, 02745.

  Η νεκρώσιμη Ακολουθία θα ψαλεί το πρωί του Σαββάτου, 26 Μαϊου 2018 στις 11.00 π.μ. στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στην διεύθυνση 186 Cross Rd., Dartmouth, ΜΑ, 0274.

  Αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός του στο Κοιμητήριο Acushnet Cemetery, στη διεύθυνση 91 Main St, Acushnet, MA 02743.

  Ο πρόωρος και άδικος θάνατός του καταλυπεί τον πατέρα του Derek J. Vacchino, τα αδέλφια του Derek John Vacchino, Jr., Jon Anthony Vacchino και  Jayden Douglas Richard Vacchino, τον παππού του Τσαρλς Στεφανίδη, τους θείους και θείες Lisa Michelle Vacchino, Carlo Robert Vacchino, Sherry K. Bliss, Κώστα Στεφανίδη, Θεόδωρο Στεφανίδη και Λίζα Στεφανίδη, , τους αναδόχους Λίζα και Σπύρο Μακρή, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  -Advertisement / Διαφήμιση-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.