Ομογενής εστιάτορας αναζητά τον πελάτη που πλήρωσε και τον λογαριασμό όλων των θαμώνων

0
Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Μάικ (Μάρκος) Πλατής ενώ δείχνει την επιταγή αξίας $2.500 που ενεχείρησε ο πελάτης στον σερβιτόρο του Colonnade Diner για να πληρώσει τους λογαριασμούς των πενήντα περίπου θαμώνων.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο σερβιτόρος του φημισμένου «Colonnade Diner» επί της Λεωφόρου «Hylan Boulevard» του Στάτεν Αϊλαντ δεν πίστευε στα αυτιά του όταν ένας από τους πελάτες του ζήτησε τον λογαριασμό όλων των πελατών που απολάμβαναν το πρωινό τους. Το συμβάν συνέβη το πρωί του Σαββάτου 20 Νοεμβρίου 2021 και στο εστιατόριο ήταν πάνω από πενήντα πελάτες και ο άγνωστος μέχρι και ετούτη την ώρα ευεργέτης τους πλήρωσε 2.500 δολάρια και αποχώρησε αθόρυβα.

Ο ομογενής ιδιοκτήτης του εστιατορίου Μάικ (Μάρκος) Πλατής, ο οποίος διατηρεί εξαιρετικά καλές σχέσεις με τους δημοσιογράφους του Στάτεν Άϊλαντ και της εφημερίδας «Staten Island Advance» τους αποκάλυψε την επιταγή. Και δεν αρκέστηκε μόνο με αυτό αλλά εξέφρασε τον διακαή του πόθο να τον γνωρίσει και να του εκφράσει και δια ζώσης την ευγνωμοσύνη.

Η ευγενική πράξη του πελάτη αναμεταδόθηκε από τα τοπικά κανάλια, διότι η πράξη αυτή συνάδει με το γενικότερο πνεύμα των Ευχαριστιών που βιώνει, που γιορτάζει και τιμά η Αμερική αυτή την εβδομάδα.

Οι προσπάθειες των «Αναμνήσεων» να επικοινωνήσουν με τον κ. Πλατή δεν καρποφόρησαν μέχρι και ετούτη την ώρα.

Το «Colonnade Diner» είναι ένα από τα εμβληματικά ντάινερ του Στάτεν Αϊλαντ και της Νέας Υόρκης και αυτό το διάστημα έχει σπέσιαλ μενού για την 48η επέτειο της ιδρύσεώς του.

Στο εν λόγω εστιατόριο έχουν γίνει γυρίσματα διαφόρων ταινιών μεταξύ των οποίων και τα προ τριών περίπου ετών γυρίσματα της ταινίας «Nerve» με πρωταγωνιστές την Emma Roberts και τον Dave Franco.

Προ εννέα περίπου ετών ο τυφώνας «Σάντι» προκάλεσε βιβλική καταστροφή στο Στάτεν Άϊλαντ και στις άλλες περιοχές της τριπολιτειακής περιοχής το «Colonnade Diner» υπέστη τεράστιες υλικές ζημιές και παρέμεινε κλειστό για δύο περίπου μήνες. Ο κ. Πλατής εξέπληξε τον κόσμο με την ταχύτητα που επούλωσε τις πληγές του τυφώνα και με την φιλανθρωπική δράση που είχε αναπτύξει εκείνη την εποχή.

-Advertisement-


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.