Οι δικηγόροι του Φώτη Ντούλου απαγορεύεται να συζητήσουν την υπόθεση για 40 χρόνια!

0
Ο Φώτης Ντούλος σε παλαιότερη φωτογραφία. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση οικογένειας Ρένας Ντούλου - Κυρίμη.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. (https://www.newsbreak.gr/) Οι δικηγόροι του Φώτη Ντούλου, του ομογενή από το Κονέκτικατ που κατηγορήθηκε για δολοφονία μετά την εξαφάνιση της συζύγου του Τζένιφερ Ντούλος, απαγορεύεται να συζητήσουν την υπόθεση για 40 χρόνια, σύμφωνα με δικαστικούς διακανονισμούς.

Θα πρέπει επίσης να επιστρέψουν περισσότερα από τα μισά των 250.000 δολαρίων, που τους είχε δώσει ο Ντούλος λίγο πριν από το θάνατό του. Η δικαστής Evelyn Daly στο Farmington, όπου ζούσε ο ομογενής, ενέκρινε τις διευθετήσεις, τερματίζοντας αγωγές εναντίον των δικηγόρων Norman Pattis και Kevin Smith, ανέφερε το Hearst Connecticut Media.

Η Τζένιφερ Ντούλος εξαφανίστηκε τον Μάιο του 2019, αφού άφησε τα πέντε παιδιά του ζευγαριού που ήταν σε διάσταση στο σχολείο στο New Canaan όπου ζούσε. Η σορός  της δεν έχει ακόμη βρεθεί. Η εξαφάνισή της ήρθε εν μέσω έντονων δικαστικών διαδικασιών διαζυγίου και επιμέλειας τέκνων.

Η αστυνομία κατηγόρησε τον Φώτη Ντούλο ότι της επιτέθηκε στο γκαράζ όταν επέστρεψε από το σχολείο και εξαφάνισε το σώμα της. Κατηγορήθηκε για φόνο τον Ιανουάριο του 2020 και πέθανε εβδομάδες αργότερα μετά από μια απόπειρα αυτοκτονίας, δήλωσε η αστυνομία. Αρνήθηκε ότι είχε κάποια σχέση με την εξαφάνισή της.

Ο Κρίστοφερ Χαγκ, δικηγόρος επί των περιουσιακών του Φώτη Ντούλου, διαπραγματεύτηκε τη διευθέτηση του δικαστηρίου και είπε ότι η οικογένεια της Τζένιφερ Ντούλος ελπίζει να αποφύγει περισσότερη δημοσιότητα.

Κάποια στιγμή ο Pattis ισχυρίστηκε ότι η Τζένιφερ Ντούλος μπορεί να είχε εξαφανιστεί για να παγιδεύσει τον Φώτη Ντούλο, παρόμοιο σενάριο με την πλοκή του «Gone Girl», ένα μυθιστόρημα που έγινε σε ταινία.

«Η 40χρονη εντολή φίμωσης είναι ασυνήθιστη για δικαστικές υποθέσεις», δήλωσε ο πρώην δικαστής J. David Morrissey.

Εκκρεμούν κατηγορίες για δολοφονία εναντίον της Michelle Troconis, της πρώην φίλης του Ντούλου και του δικηγόρου Kent Mawhinney, ενός φίλου του Ντούλου. Η αστυνομία τους κατηγορεί ότι βοήθησαν στην κάλυψη της δολοφονίας.

-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.