Οι «Αναμνήσεις» δωρεάν στην «Google Play» και «App Store»

0
Η εφαρμογή στο κατάστημα "Apple Store".

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η «Apple» το πρωί του Πάσχα (24 Απριλίου 2022) ενέταξε στο κατάστημά της «App Store» και την εφαρμογή (App) των «Αναμνήσεων» και στο εξής οι αναγνώστες μας στην Αμερική και σε όλο τον κόσμο θα μπορούν με ένα κλικ στην εφαρμογή να ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο για τα άρθρα και τα βίντεο που αναρτιούνται στην ιστοσελίδα.

Η «Google» ενέταξε την εφαρμογή των «Αναμνήσεων» στο κατάστημά της στο «Google Play» στις 12 Απριλίου 2022 και έκτοτε οι χρήστες των έξυπνων συσκευών με «Android» διαβάζουν με ένα κλικ τις «Αναμνήσεις».

Και οι δύο εφαρμογές διατίθενται δωρεάν στους χρήστες των έξυπνων συσκευών και αναμφίβολα αποτελούν μια από τις πιο αξιόλογες δωρεάν υπηρεσίες που οι «Αναμνήσεις» προσφέρουν στο αναγνωστικό τους κοινό στην Αμερική και σε όλον τον κόσμο.

Οι εφαρμογές παρέχουν την δυνατότητα στον χρήστη τους να λαμβάνει προειδοποιήσεις για κάθε άρθρο ή βίντεο που αναρτούν οι «Αναμνήσεις» είτε και για μεμονωμένες κατηγορίες.

H εφαρμογή των “Αναμνήσεων” στο κατάστημα Google Play.

Παράλληλα παρέχουν την δυνατότητα στον χρήστη να επιλέξει τις δικές του ρυθμίσεις (settings) σχετικά με την οθόνη (dark mode), το μέγεθος των γραμμάτων, καθώς επίσης και για τις κοινοποιήσεις (share).

Οι εφαρμογές παρέχουν την δυνατότητα στο χρήστη να αποθηκεύει τα άρθρα της αρέσκειάς του και το πιο σημαντικό να σχολιάσει και να καταθέσει με παρρησία τις απόψεις του για την αρθρογραφία.

Το έναυσμα

Η απόφαση για την απόκτηση των εν λόγω εφαρμογών ελήφθη προ δύο περίπου μηνών και το έναυσμα και συνάμα πρόκληση μας την έκανε ο πρόεδρος του Συλλόγου Βορειοχωριτών Χίου «Πελιναίον» – Αγία Μαρκέλλα, Δημήτριος Μουτάφης, ο οποίος είχε μερικές μέρες που δεν λάμβανε το ενημερωτικό δελτίο των Αναμνήσεων.

Επειδή οι γνώσεις του στον τομέα των έξυπνων συσκευών είναι περιορισμένες μου λέει «Κάνετε κάτι και για μας τους μεγαλύτερους. Κάνετε μια εφαρμογή (App) ούτως ώστε με ένα κλικ να μπορούμε να διαβάζουμε τις «Αναμνήσεις».

Αν γνώριζα εκ των προτέρων ότι πρόκειται περί ενός δύσκολου και πολυδάπανου εγχειρήματος, εν τούτοις υποσχέθηκα να μελετήσουμε την πρότασή του και θα τον ενημερώσω.  

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι τα 75 περίπου τοις εκατό των αναγνωστών προέρχονται από τα έξυπνα τηλέφωνα αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην επένδυση και αναθέσαμε σε ειδήμονες την προετοιμασία των εφαρμογών και την καταχώρησή τους στα καταστήματα της «Google» της «Apple».

Οι εφαρμογές πέρασαν από την δοκιμαστική φάση στην έκδοσή τους και μπορούμε να πούμε μετά βεβαιότητας ότι είναι εύχρηστες και στο εξής μπορεί να διαβάζουν τις «Αναμνήσεις» και άτομα που δεν σκαμπάζουν από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.   

Κάνετε κλικ στους συνδέσμους για να κατεβάσετε τις εφαρμογές:

Google Android Devices: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Anamniseis.android

Apple Devices: https://apps.apple.com/us/app/anamniseis/id1615773056

-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.