ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Το φιλόξενο Αρκαδικό Σπίτι στο Λονγκ Αϊλαντ Σίτι το βράδυ του Σαββάτου, 29 Φεβρουαρίου 2020 είχε αλλάξει όψη και ήταν έτοιμο να υποδεχτεί τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου Αρκάδων Νέας Υόρκης «Γέρος του Μωριά» για να απολαύσουν τα πλούσια εδέσματα και να αναβιώσουν τα έθιμα των Αποκριών.

Η νέα πρόεδρος του Συλλόγου Ευαγγελία Λαμπροπούλου – Σαράφογλου υποδέχονταν τους συμπατριώτες τους, ενώ ο β’ αντιπρόεδρος Δημήτρης Φίλιος ο οποίος είχε μεταμφιεστεί σε Maitre D’ εκπλήρωσε στο ακέραιο τα καθήκοντά του διότι μεριμνούσε όχι μόνο για τα πλούσια εδέσματα, αλλά και για το τσίπουρο Τυρνάβου, το Ούζο και τα ελληνικά κρασιά.

Η κ. Σαράφογλου μιλώντας στις «Αναμνήσεις» εξέφρασε την ικανοποίησή της για τον ρόλο της νεολαίας στην διάκοσμο της αίθουσας και στην διοργάνωση της εκδήλωσης.

Αναφερόμενη στις επικείμενες εκδηλώσεις επεσήμανε ότι το ερχόμενο Σάββατο, αντιπροσωπεία του Συλλόγου θα παραστεί στα αποκαλυπτήρια της προτομής του αειμνήστου Ιωάννη Γιαννόπουλου στο Ξύλινο Σχολείο στον Άγιο Αυγουστίνου της Φλόριδας και ότι ο Σύλλογος είναι χορηγός της προτομής και των εορταστικών εκδηλώσεων.

Παράλληλα προετοιμάζονται για την παρέλαση της 29ης Μαρτίου 2020, όπου θα παρελάσουν μαζί με τους άλλους αρκαδικούς συλλόγους της τριπολιτειακής περιοχής της Νέας Υόρκης.

Η κ. Σαράφογλου, όπως έγραψαν οι «Αναμνήσεις» είναι η πρώτη γυναίκα που στις εκλογές της 26ης Ιανουαρίου 2020 εκλέχτηκε στην προεδρία του ιστορικού συλλόγου.

Η νέα γενιά των Αρκάδων επιμένει ελληνικά. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

Η νέα διοίκηση του «Γέρου του Μωριά» απαρτίζεται από τους: Ευαγγελία Λαμπροπούλου Σαράφογλου, πρόεδρο, Νίκο Πασσιά, 1ο αντιπρόεδρο, Δημήτρη Φίλιο, 2ο αντιπρόεδρο, Ελένη Κατσιμάλη, 3η αντιπρόεδρο και υπεύθυνη της Επιτροπής Νεολαίας, Γκλόρια Κατσιμάλη, γενική γραμματέας και Χρήστο Βουρνά, ταμία.

Σύμβουλοι εξελέγησαν οι Απόστολος Λαγός (chairman), Γεράσιμος Μπαγιώργος, Αγγελική Βουρνά, Ιωάννης Σιόλας, Ιωάννης Ταμπάκης, Γεώργιος Κανελλόπουλος και Ελένη Σαράφογλου (τακτικοί) και Μαριάντζελα Κεφάλα, Γεώργιος Σταυρόπουλος και Δημήτρης Μπουγιούκος (αναπληρωματικοί)

Το συμβούλιο των επιτρόπων πλαισιώνεται από τους: Γεράσιμο Μπαγιώργο (chairman), Παναγιώτη Σούρσο, Κώστα Κασσίμη, Γεώργιο Κουλεδιανό, Κώστα Βλάχο και Πωλίνα Ταμπάκη (αναπληρωματική)

Οι Αρκάδες ενώ παρακολουθούν το ξεφάντωμα. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

Η εξελεγκτική επιτροπή απαρτίζεται από τους Ελένη Ζουρούδη-Καλύβα, Ιωάννη Στάΐκο και Αλέκο Γιαννούλη

Αντιπρόσωποι στην Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης εκλέχτηκαν οι Ευαγγελία Λαμπροπούλου Σαράφογλου, Χρήστος Βουρνάς και Μαριάντζελα Κεφάλα ως τακτικοί, καθώς επίσης και οι Δημήτρης Φίλιος, Αγγελική Βουρνά και Γεράσιμος Μπαγιώργος ως αναπληρωματικοί.

Οι Αρκάδες με τους φίλους τους. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.
-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.