Ο πρόεδρος του «Cyprus Children’s Fund» στην Κύπρο – Εν μέσω πανδημίας δωρεές $95.000

0
Ο πρόεδρος του Ταμείου Κυπριοπαίδων Νίκος Ζίττης και ο Επίτροπος Προεδρίας Φώτιος Φωτίου και η αντιπροσωπεία του Παγκύπριου Σύνδεσμου Γονέων και Φίλων Παιδοογκολογικής Μονάδας . Φωτογραφία: Παγκύπριος Σύνδεσμος Γονέων και Φίλων Παιδοογκολογικής Μονάδας

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο πρόεδρος του Ταμείου Κυπριοπαίδων «Cyprus Children’s Fund» Νίκος Ζίττης την Τρίτη, 29 Μαρτίου 2022, επισκέφθηκε το Γραφείο Προεδρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Φώτη Φωτίου όπου τον ενημέρωσε για τις ετήσιες δωρεές συνολικής αξίας $95.000 στους φορείς και στα ιδρύματα και στα ανάδοχα παιδιά που ανελλιπώς τις τέσσερις και πλέον δεκαετίες προσφέρει στην Κύπρου, στα προσφυγόπουλα και στους δεινοπαθούντες.

Στην συνάντηση παρέστη και αντιπροσωπεία του Παγκύπριου Σύνδεσμου Γονέων και Φίλων Παιδοογκολογικής Μονάδας η οποία παρέλαβε επιταγή αξίας δέκα χιλιάδων δολαρίων. Η αντιπροσωπεία ανάρτησε στον λογαριασμό του Συνδέσμου δύο φωτογραφίες από την συνάντηση και το ακόλουθο ευχαριστήριο μήνυμα: «Η αντιπροσωπεία του Συνδέσμου μας παρέστη σήμερα (Τρίτη, 29 Μαρτίου) σε συνάντηση στο γραφείο του Επιτρόπου Προεδρίας κ. Φώτη Φωτίου, στο πλαίσιο της επίσκεψης και της φιλανθρωπικής δράσης του Cyprus Children’s Fund (ΗΠΑ).

Εκ μέρους του Cyprus Children’s Fund ο πρόεδρος κ. Νίκος Ζίττης πρόσφερε οικονομική στήριξη ύψους 10 χιλιάδων δολαρίων για τις ανάγκες του Συνδέσμου μας.

Ο Νίκος Ζίττης ενώ προσφέρει την δωρεά στην εκπρφόσωπο του Παγκύπριος Σύνδεσμος Γονέων και Φίλων Παιδοογκολογικής Μονάδας. Φωτογραφία: Παγκύπριος Σύνδεσμος Γονέων και Φίλων Παιδοογκολογικής Μονάδας

Ευχαριστούμε από καρδιάς το Cyprus Children’s Fund και τον κ. Νίκο Ζίττη προσωπικά για τη διαχρονική στήριξη του Συνδέσμου μας, αλλά και άλλων οργανισμών που προσφέρουν στήριξη σε παιδιά και οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.

Ευχαριστούμε επίσης από καρδιάς τον Επίτροπο Προεδρίας κ. Φώτη Φωτίου για τη συνεχή και αδιάλειπτη στήριξη του Συνδέσμου μας».

$ 95.000

Τις ετήσιες χορηγίες του Cyprus Children’s Fund (Ταμείο Αρωγής Κυπριοπαίδων), ύψους –  95 χιλιάδων δολαρίων – σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς της Κύπρου που βοηθούν παιδιά και άτομα με ειδικές ανάγκες, επέδωσε κατά την επίσκεψή του στην Μεγαλόνησο ο πρόεδρος του Ταμείου, Νίκος Ζίττης, ο οποίος την Τρίτη συναντήθηκε στη Λευκωσία με τον Επίτροπο Προεδρίας κ. Φώτη Φωτίου.

Συγκεκριμένα, τις φετινές χορηγίες του Ταμείου Αρωγής Κυπριοπαίδων έλαβαν ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Γονέων και Φίλων Παιδοογκολογικής Μονάδας του Μακαρείου Νοσοκομείου Λευκωσίας, το Ίδρυμα Ronald McDonald House Charities, ο Ανεξάρτητος Φορέας Κοινωνικής Στήριξης, το Ίδρυμα Θεοτόκος, το Ίδρυμα Γονέων και Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ικανότητες, ο Σύνδεσμος ατόμων με αυτισμό Πάφου, το Ίδρυμα Μαργαρίτα Λιασίδου και η Κοινότητα Αγίου Λουκά.

Ο κ. Φωτίου ευχαρίστησε τον κ. Ζίττη για το φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί τόσο ο Οργανισμός όσο και ο ίδιος προσωπικά, τονίζοντας πως η ευγενική και γενναιόδωρη αυτή πράξη που «επιβεβαιώνει για ακόμα μια φορά την ηθική και υλική συμπαράσταση που παρέχει σταθερά από το 1975 το Cyprus Children’s Fund, αλλά και γενικότερα την προσφορά των Κυπρίων της διασποράς προς τον τόπο και τους ανθρώπους».

Υπογράμμισε επίσης ότι το γνήσιο ενδιαφέρον του Ταμείου Αρωγής Κυπριοπαίδων αντικατοπτρίζεται στο μεγάλο και αξιόλογο φιλανθρωπικό του έργο, μέσω του οποίου ενισχύει ποικιλοτρόπως παιδιά που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, με σκοπό την καταπολέμηση των καθημερινών δυσκολιών που αντιμετωπίζουν και κατ’ επέκταση τη βελτίωση της ποιότητας των συνθηκών διαβίωσης τους.

Από την πλευρά του ο κ. Ζίττης ευχαρίστησε τόσο το Γραφείο του Επιτρόπου Προεδρίας όσο και τον κ. Φωτίου προσωπικά για την αγαστή συνεργασία και διαβεβαίωσε ότι το Cyprus Children’s Fund θα συνεχίσει τη διαχρονική του προσπάθεια για τη στήριξη των παιδιών που το έχουν περισσότερο ανάγκη.

-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.