Ο Λου Κάτσος εκλέχτηκε κυβερνήτης της 6ης Περιφέρειας της AHEPA για τη Νέα Υόρκη

0
Ο πρώην κυβερνήτης Ηλίας Τσεκερίδης ενώ ορκίζει τη νέα ηγεσία της 6ης Περιφέρειας. Από αριστερά οι: Λου Κάτσος, Ντιν Μόσκος, Κρις Πάππης, Πέτρος Ραγούσης, Πολ Μακρόπουλος και Γιώργος Ζούβελος. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Γιώργου Ζούβελου.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Το 83ο ετήσιο συνέδριο της 6ης Περιφέρειας της AHEPA, το οποίο συνήλθε από τις 7-9 Ιουνίου 2019 στην Αστόρια εξέλεξε ως κυβερνήτη τον Λου Κάτσο έναν από τα καταξιωμένους ηγέτες της οργάνωσης στη Μητροπολιτική περιοχή της Νέας Υόρκης και συνάμα πρόεδρο του 25ου Τμήματος «Δελφοί» του Μανχάταν.

Αντικυβερνήτης εκλέχτηκε ο Ντιν Μόσκος, γραμματέας ο Κρις Πάππης, ταμίας ο Πέτρος Γαγκούσης, Αρχιφύλακας (District Warden) ο Γιώργος Ζούβελος και μάρσαλ (District Marshal) ο Πολ Μακρόπουλος.

Οι εργασίες του συνεδρίου έλαβαν χώρα στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Καθεδρικού Ναού του Αγίου Δημητρίου και παραβρέθηκαν αντιπρόσωποι από τις 62 κομητείες της πολιτείας της Νέας Υόρκης, οι οποίοι παρακολούθησαν τις εργασίες της ολομέλειας, καθώς επίσης και τις συνεδριάσεις των Θυγατέρων της Πηνελόπης, των Θεραπαινίδων της Αθηνάς και των Υιών του Περικλή και ενέκριναν τον απολογισμό της δράσης των διοικήσεων του εκάστους τμήματος, καθώς επίσης και του απερχόμενου κυβερνείου με κυβερνήτη τον Ντίμη Παμπούκη.

Η οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Γιώργου Ζούβελου.

Την ευθύνη της διοργάνωσης του συνεδρίου ανέλαβε και έφερε εις πέρας το 186ο Τμήμα «Ερμής» της AHEPA και των 135ο Τμήμα «Ilion» των Θυγατέρων της Πηνελόπης με επικεφαλής τους προέδρους Γιώργο Ζούβελο και Mary Stell, αντίστοιχα.

Ο Γιώργος Ζούβελος κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας με τις «Αναμνήσεις» εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχία όχι μόνο του συνεδρίου, αλλά και όλων των ψυχαγωγικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώθηκαν στο πλαίσιο του συνεδρίου στην Ελληνοκρατούμενη Αστόρια.

Ο κ. Ζούβελος επεσήμανε ότι η 6η Περιφέρεια είναι μια από τις πιο μεγαλύτερες και τις πιο δυναμικές περιφέρειες και τόνισε ότι η διοργάνωση του Συνεδρίου στις εγκαταστάσεις του Καθεδρικού Ναού του Αγίου Δημητρίου Αστόριας που ήταν και παραμένει προπύργιο του ελληνισμού και της ορθοδοξίας στην Αμερική.

Στιγμιότυπο από την απονομή των βραβείων. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Γιώργου Ζούβελου.

Παράλληλα εξέφρασε την ευγνωμοσύνη για την απερχόμενη διοίκηση με κυβερνήτη τον Ντίμη Παμπούκη και ευχήθηκε επιτυχίες στο νέο κυβερνήτη, Λού Κάτσο.

Ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής και ευεργέτης του Σχολείου του Αγίου Δημητρίου της Αστόριας Νίκος Ανδριώτης, καθήμενος και ο Γιώργος Ζούβελος. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Γιώργου Ζούβελου.
Από αριστερά διακρίνονται ο Ντίμη Παμπούκης, ο Βασίλης Χρυσοχόος, ο οποίος ανακηρύχτηκε “AHEPAN of the Year” και ο Θεόδωρος Στάμας. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Γιώργου Ζούβελου.
Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Γιώργου Ζούβελου.
Ο ιερατικός προϊστάμενος της κοινότητας του Αγίου Δημητρίου Αστόριας, π. Νεκτάριος Παπαζαφειρόπουλος με τους ηγέτες της AHEPA. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Γιώργου Ζούβελου.
Από αριστερά οι Ηλίας Τσεκερίδης, Λου Κάτσος, Ντιν Μόσκος, Κρις Πάππης, Πέτρος Ραγκούσης, Πολ Μακρόπουλος και Τζορτζ Ζούβελος. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Γιώργου Ζούβελου.
Ο Γιώργος Ζούβελος με τα μέλη του Λαογραφικού Ομίλου Αμερικής, που την Κυριακή παρουσίασαν τους παραδοσιακούς χορούς. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Γιώργου Ζούβελου.
Ο Γιώργος Ζούβελος με τη σύζυγό του Αναστασία και τον γιο του Κωνσταντίνο. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Γιώργου Ζούβελου.
Ο επιβλητικός ναός του Αγίου Δημητρίου Αστόριας. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Γιώργου Ζούβελου.
Ο Λου Κάτσος (αριστερά) και ο Γιώργος Ζούβελος. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Γιώργου Ζούβελου.
-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.