Ο Λάκης ετοιμάζει… ελληνοαμερικανική κωμική σειρά

0
179
Ο δημοφιλής καλλιτέχνης Λάκης Λαζόπουλος.

ΑΘΗΝΑ. (https://www.espressonews.gr/) Ο δημοφιλής καλλιτέχνης πέρασε το καλοκαίρι στο εξοχικό του στην Πάρο, ηρέμησε και πήρε ξανά την πένα του.

Ο Λάκης Λαζόπουλος γράφει τηλεοπτική σειρά! Κι όμως ναι! Ο δημοφιλής καλλιτέχνης πέρασε το καλοκαίρι στο εξοχικό του στην Πάρο, ηρέμησε, φόρτωσε για τα καλά τις μπαταρίες του και πήρε ξανά την πένα του.

Ο Λάκης, μετά την απώλεια της συζύγου του Τασούλας από μια άνιση μάχη με τον καρκίνο, σιγά σιγά αρχίζει να ξαναγεννιέται από τις στάχτες του όπως ο φοίνικας! Την τελευταία φορά που τον είδαμε στη μικρή οθόνη ήταν το 2019 στο Open με το σατιρικό « Aλ Σιχτίρι Νιουζ» και, όπως φαίνεται, και η νέα του τηλεοπτική επάνοδος πάλι από το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη θα γίνει, και μάλιστα λίαν συντόμως.

Ο αγαπητός ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή του Open «Καλοκαίρι #not» και αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, τι έχει στα σκαριά: «Τώρα γράφω μια καινούργια σειρά 12 επεισοδίων. Θα την ολοκληρώσω και μετά θα μιλήσω γι’ αυτήν. Είναι κωμική σειρά.

Μια ωραία ιστορία με Ελληνοαμερικανούς που ζουν στην Αστόρια και με έναν τρόπο, από ένα γεγονός, μετακομίζουν στη Μυτιλήνη για να συνεχίσουν τη ζωή τους». Και πρόσθεσε: «Θα έχει πολλή πλάκα το συμβάν που τους αναγκάζει να γυρίσουν πίσω στην Ελλάδα. Πιθανώς θα υπάρχουν και ξένοι ηθοποιοί, αλλά ακόμα δεν έχω σκεφτεί αν θα είναι στα ελληνικά ή θα είναι ελληνοαγγλικά».

- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.