ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Eastern Premier Soccer League (EPSL) με πρώτη νίκη για τον ιστορικό Greek American και δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τη ΔΟΞΑ ΝΥ.

Με 2 – 0 επικράτησε η ομάδα του Greek American (GA) κόντρα στη ΔΟΞΑ ΝΥ. Ήταν μια σπουδαία νίκη – ανάσα για την ομάδα της Ελληνικής Αστόριας που ζητά απεγνωσμένα να βρει τον εαυτό της ενώ από την άλλη, η δεύτερη ιστορικότερη ομάδα της ομογένειας της άλλης Ελληνικής γειτονίας του Bronx, ΔΟΞΑ ΝΥ, δεν απέδωσε αυτό που μπορούσε.

Ο Σταύρος Ζωμόπουλος, προπονητής του GA κατόρθωσε να αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το δυναμικό της ομάδας και φάνηκαν από τα πρώτα λεπτά  οι προθέσεις της ομάδας του για νίκη.

Στο 10’ λεπτό από την έναρξη του παιχνιδιού ο τερματοφύλακας της ΔΟΞΑΣ απέκρουσε θεαματικά σε κόρνερ. Ένα λεπτό αργότερα κεφαλιά στη μικρή περιοχή της ΔΟΞΑΣ πέρασε ξυστά από το οριζόντιο δοκάρι.

Στιγμιότυπο από τον αγώνα του Greek American με την Δόξα ΝΥ. Φωτογραφία: Ευγενική προσφορά του GA.

Από το 20ο λεπτό μέχρι το 35ο λεπτό ανέβηκε ο αγωνιστικός ρυθμός της ΔΟΞΑΣ και φάνηκε να έχει φέρει τον αγώνα στα ίσια, μέχρι το 41’ λεπτό όπου σε μια γρήγορη φάση και εναλλαγή της μπάλας ο Greek American άνοιξε το σκορ.

Με την έναρξη της επανάληψης το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο έως το 25’ λεπτό όπου η ομάδα του Greek American πέτυχε το δεύτερο τέρμα. Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος του αγώνα δημιουργήθηκαν ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες χωρίς αποτέλεσμα, για να λήξει ο αγώνας με το τελικό σκορ 2 – 0 υπερ του Greek American. 

Στιγμιότυπο από τον αγώνα του Greek American με την Δόξα ΝΥ. Φωτογραφία:  ευγενική προσφορά του GA.
Η ιστορική ομάδα του Greek American. Φωτογραφία:  ευγενική προσφορά του GA.
Η ομάδα Δόξα ΝΥ. Φωτογραφία:  ευγενική προσφορά του GA.
O Greek American μετά τον αγώνα γιόρτασε τη νίκη σε ελληνικό εστιατόριο της Αστόριας. Φωτογραφία:  ευγενική προσφορά του GA.
- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.