O μεσογειακός γάμος αναβλήθηκε αλλά η νύφη στόλισε τις κοσμικές στήλες με μεσογειακό χρώμα

Πάνω οι μελλόνυμφοι, ενώ κάτω αριστερά οι νύφη με την μητέρα, την γιαγιά και την θεία της, ενώ δεξιά η νύφη με τον πατέρα της, Φωτογραφία: https://www.usmagazine.com / Nick Gagliano/@studio_uno

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Το περίφημο bridal shower, η τελετή κατά την οποία η νύφη γιορτάζει λίγο πριν από τον γάμο με την οικογένεια και τις φίλες της και δέχεται δώρα και ευχές, είχε αυτή την φορά ένα ξεχωριστό μεσογειακό χρώμα, αφού ο γαμπρός είναι ένα δυναμικό στέλεχος της Ομογένειας, ο Τεντ Κοσμίδης, ενώ η νύφη, η Βικτόρια Βακίλ, γόνος αστέρων της τηλεοπτικής δόξας, του ριάλιτι σόου «Αληθινές Σύζυγοι της Νέας Ιερσέης», (Real Housewives of New Jersey).

Ο πατέρας της νύφης ο Ρίτσι Βακίλ ήταν παρών στην γιορτή για τη νύφη. Τόσο η μέλλουσα νύφη όσο και ο γαμπρός ήταν ντυμένοι στα λευκά, ενώ στην διακόσμηση τα ολόλευκα τριαντάφυλλα είχαν την τιμητική τους.

Η γιορτή που είχε οικογενειακό χαρακτήρα κι έλαβε χώρα στην πολιτεία της Νέας Ιερσέης, στην περιοχή Franklin Lakes. H μητέρα της νύφης, είναι η Καθι Βακίλ (Kathy Wakile), που έγινε γνωστή απο την συμμετοχή της, στο ριάλιτι σόου «Αληθινές Σύζυγοι της Νέας Ιερσέης».

Ο Τεντ Κοσμίδης με την Βικτόρια Βακίλ. Φωτογραφία: https://www.usmagazine.com / Nick Gagliano/@studio_uno

Η Κάθι, είπε στο περιοδικό «US Weekly» ότι ο γάμος μπορεί να αναβλήθηκε για το 2021, ωστόσο η χαρά η δίκη της μαζί και η χαρά των συγγενών και φίλων εκφράστηκε στην διάρκεια του πάρτι για την Βικτόρια, όπου δόθηκε η ευκαιρία να γιορτάσουμε τον έρωτα και να τονίσουμε την διαχρονική σημασία του γάμου, που αποτελεί σημαντικό τμήμα των αξιών και για τις δυο οικογένειες.

Η θρησκευτική τελετή θα είναι ένας ακόμα μεγάλος και «παχύς» (fat) Ελληνο-λιβανέζo-ιταλικός παραδοσιακός γάμος, μέσα στον Ορθόδοξο ναό.

Είχαμε ωστόσο μια γιορτή με θέμα «τριαντάφυλλα για όλη την ημέρα».  Η Κάθι είναι ιδιοκτήτρια της επιχείρησης «Pizza Love».

Η ανακοίνωση της επιτυχίας του bridal shower έγινε μέσω του Instagram στις 11 Αυγούστου και η Καθι δεν έκρυψε την χαρά της για την ευκαιρία να γιορτάσει την ένωση της κόρης της Βικτόρια και του Τέντι, με μια μεσογειακού στυλ γιορτή την οποία χαρακτήρισε μαγική.

Η Βικτόρια με την μητέρα, την γιαγιά και την θεία της. Φωτογραφία: https://www.usmagazine.com / Nick Gagliano/@studio_uno

Ο Τεντ Κοσμίδης είχε κάνει την πρόταση γάμου, με τον παραδοσιακό τρόπο, γονάτισε και έδωσε το δαχτυλίδι, ένα χρόνο πριν στο εστιατόριο «Λίμπερτι Χάουζ», στο Τζέρσει Σιτι. Ήταν τέτοια η χαρά της οικογένειας, που ο πατέρας Ρίτσι έγραψε με κεφάλαια γράμματα στο Instagram «όλος ο κόσμος είναι καλεσμένος».

Τον περασμένο Οκτώβριο όταν το περιοδικό την ρώτησε πως πάνε οι προετοιμασίες για τον γάμο, η Κάθι Βακίλ ομολόγησε ότι «όλα κινούνται με τρελή ταχύτητα».

Όμως, λίγους μήνες  αργότερα, τον περασμένο  Απρίλιο, όταν εμφανίστηκαν τα πρώτα σημάδια της πανδημίας του Κορωνοιού η Κάθι πρόσθεσε μέσω του Instagram ότι η εμπειρία αυτή την δίδαξε ότι «είμαστε ευλογημένοι που έχουμε την υγεία μας, τις οικογένειες και τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Είναι φυσιολογικό να νοιώθουμε λυπημένοι, θυμωμένοι, βαριεστημένοι και πολλά ακόμα συναισθήματα, την ώρα που γνωρίζουμε ότι τα χειρότερα είναι έξω από την πόρτα μας. Νοιώθω τα ίδια συναισθήματα αλλά σηκώνω τον εαυτό μου και προχωρώ…το έχουμε»

-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.