Ο 14χρονος Εφραίμ δίνει μάχη στη Βοστόνη ώστε να επιστρέψει νικητής

0
Ο 14χρονος Εφραίμ από την Κάλυμνο.

Στη Βοστόνη και συγκεκριμένα στο νοσοκομείο Mass General εξακολουθεί να νοσηλεύεται εδώ και περίπου ένα χρόνο ο 14χρονος Εφραίμ από την Κάλυμνο, ο οποίος από την ημέρα της γεννήσεώς του διαγνώστηκε με ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, καθώς το έντερο του ήταν ολοσχερώς κλειστό, ενώ παράλληλα πάσχει και από μωσαϊκό συνδρόμου Down. 

Για τον λόγο αυτό, ο 14χρονος ακολουθεί ειδική θεραπεία η οποία εφαρμόζεται μόνο στο συγκεκριμένο νοσοκομειακό ίδρυμα από ειδικούς γιατρούς.

Εδώ στην Ελλάδα, οι γιατροί είχαν ως μόνη λύση την κωλοστομία, κάτι που ο Εφραίμ εξαιτίας του συνδρόμου και της νοητικής του κατάστασης δεν θα μπορούσε να δεχτεί πάρα μόνο με καταστροφικά αποτελέσματα.

Όπως αναφέρει στο protothema.gr η μητέρα του Ειρήνη Τσικούρη, ο 14χρονος είναι απαραίτητο για λίγους μήνες ακόμα να παραμείνει στη Βοστόνη προκειμένου να ολοκληρωθεί η θεραπεία του:

«Ο Εφραίμ έφυγε από την Ελλάδα με πρησμένη την κοιλιακή χώρα, με συνεχείς εμετούς και χωρίς να μπορεί να δεχτεί καν την τροφή. Ήταν σε δύσκολη κατάσταση.

Πλέον, με τη βοήθεια των γιατρών του στο MASS GENERAL HOSPITAL είναι πολύ καλύτερα γι’ αυτό και πρέπει να παραμείνει κι άλλο ώστε να ολοκληρωθεί η θεραπεία του. Είναι κρίμα να φύγει σε αυτό το στάδιο. Έχουμε κάνει τα πάντα για να του προσφέρουμε μια ποιότητα ζωής αλλά χρειάζεται λίγο ακόμα καιρό».

Για τον λόγο αυτό εδώ και λίγες ημέρες έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία αγάπης από τον φιλανθρωπικό οργανισμό «Παιδική Χαρά», ώστε να συγκεντρωθούν τα χρήματα που θα βοηθήσουν τον 14χρονο Εφραίμ Τσικούρη από την Κάλυμνο, να ολοκληρώσει αυτή τη φορά τη θεραπεία του και να κερδίσει τη μάχη για την ζωή.

«ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΗΡ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΕΦΡΑΙΜΑΚΟΥ, ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ! Για να τελειώσει τη θεραπεία του ο μικρός μας μαχητής και να επιστρέψει στην Κάλυμνο τελείως καλά!

Όποιος μπορεί και θέλει να βοηθήσει μπορεί να χρησιμοποιήσει τους παρακάτω λογαριασμούς: 

ALPHA BANK

IBAN: GR9401407010701002002029468

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

Όταν κάνετε την κατάθεση θα γράψετε ως αιτιολογία τη λέξη ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ + ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ γιατί χρειαζόμαστε τα στοιχεία των δωρητών για τις αποδείξεις που πρέπει να γράψουμε.

PayPal

https://www.paypal.com/paypalme/childshappiness

Για κατάθεση από εξωτερικό:

IBAN: GR9401407010701002002029468
BENEFICIAR: CHILD ́ S HAPPINESS
BIC: CRBAGRAA
BRAND’S NAME: 701
ADDRESS: Egnatias 2, 54626, Thessaloniki
REFERENCE: Donation by + your full name
Μετά την κατάθεση πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε με μήνυμα inbox είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο info@paidikihara.com για την απόδειξη της δωρεάς σας».

Πηγή: https://www.rodiaki.gr/

-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.