Νίνα Γεννηματά – Nina Genematas (1926 – 2018)

  0
  Κερί.

  Η Νίνα Γεννηματά (Nina Genematas) την Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018, άφησε την τελευταία της πνοή στο Harrisburg της Πενσιλβάνιας βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά της.

  Η σορός της το απόγευμα της Παρασκευής, 5 Οκτωβρίου 2018, από τις 4.00 – 7.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών «Verheyden Funeral Home», στη διεύθυνση 16300 Mack, Grosse Pointe Park, Michigan 48230.

  Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί το πρωί του Σαββάτου, 6 Οκτωβρίου 2018, στις 10.00 π.μ. στο ναό της Κοίμησης της Θεοτόκου, στη διεύθυνση 21800 Marter, St. Clair Shores, ΜΙ, 48080.

  Αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός της στο Κοιμητήριο Woodlawn Cemetery, 19975 Woodward, Detroit.

  Ο θάνατός της καταλυπεί τα παιδιά της Mariann G. και Dr. Brett B. Ernst, τα εγγόνια William Nicholas Genematas  και  Kate Lyn, Sarah Andrene Genematas, Alexandra Marie Ernst και Jeremy Zalben, Victoria Noel Ernst, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς και φίλους εδώ και στην Ελλάδα.

  Η εκλιπούσα γεννήθηκε στις 16 Απριλίου 1926 στο Ντιτρόιτ και ήταν κόρη των αειμνήστων Peter και Angeline (το γένος Gianaris) Spear.

  Ήταν δραστήριο μέλος της Ελληνορθοδόξου Κοινότητας και προσέφερε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες της σε πολλούς φιλανθρωπικούς οργανισμούς μεταξύ των οποίων Meals on Wheels και Friends of the Poor Organization, καθώς επίσης και στη «Detroit Symphony Orchestra» και «Detroit Women’s Economic Club».

  Ήταν νυμφευμένη με τον αείμνηστο William Nicholas Genematas και είχε και έναν άλλο γιο τον αείμνηστο Nicholas William Genematas II.

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους, όπως αντί ανθέων προσφέρουν στο ίδρυμα «Nicholas W. Genematas II Foundation, 4075 Linglestown Road, PMB 307, Harrisburg, PA 17112.

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.