ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ένας ακόμη τίτλος στον κατάλογο των επιτυχιών του Παγκυπρίου. Την Πέμπτη 16 Ιουνίου, 8:00 το βράδυ στο Belson Stadium του St. John’s University αναδείχτηκε πρωταθλητή στο  Easter Premier Soccer League – Metropolitan conference επικρατώντας στην παράταση της Zum Schneider με το σκορ 4 – 2.

Ο τελικός ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή και τους παίκτες του Παγκυπρίου να φέρουν μαύρο περιβραχιόνιο εις μνήμην του εκλιπόντος Γιώργου (Κόκου) Ανδρέου, ιδρυτικού μέλους και ένθερμου υποστηριχτή της ομάδας των πρωταθλητών.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο στο κέντρο με ελαφρά υπεροχή της ομογενειακής ομάδας αλλά η σθεναρή άμυνα των Zum δεν άφηνε περιθώρια για σκοράρισμα. Τα δεδομένα άλλαξαν στο δεύτερο ημίχρονο με τον Παγκύπριο να ανοίγει το σκορ στο 9’ λεπτό με επιτυχή εκτέλεση πέναλτι από τον αρχηγό της ομάδας Ανδρέα Χρόνη.

Πολύ αργότερα στο 34’ η  Zum Schneider ισοφάρισε αλλά μετά από 5 λεπτά ξανακερδίζει πέναλτι ο Παγκύπριος που εκτέλεσε επιτυχώς ο Χρόνης.

Στην εκπνοή του αγώνα, ακριβώς στο 45’ η Zum Schneider έφερε το παιχνίδι στα ίσια για να ακολουθήσει παράταση. Η καλύτερη φυσική κατάσταση των παικτών του Παγκυπρίου είχε σαν αποτέλεσμα να πετύχει δυο ακόμη πολύτιμα γκολ ένα στο 9΄λεπτο του πρώτου ημιχρόνου της παράτασης και ένα στο 6’ του δευτέρου ημιχρόνου και να κερδίσει πανηγυρικά τον τίτλο του πρωταθλητή με το τελικό σκορ 4 – 2 για την ποδοσφαιρική περίοδο 2021 -2022.

Η αθρόα προσέλευση φιλάθλων με τη συμμετοχή σύσσωμης της ποδοσφαιρικής ακαδημίας των Ελευθερίων – Παγκυπρίου ήταν ο δωδέκατος παράγοντας της επιτυχίας.      

-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.