Νίκη του Greek American στον επαναληπτικό αγώνα με την ΔΟΞΑ ΝΥ

Στιγμιότυπο από τον αγώνα μεταξύ του Greek American με την Δόξα ΝΥ. Φωτογραφία: Ντίνος Αυλωνίτης.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Την Κυριακή 5 Ιουνίου διεξήχθη ο επαναληπτικός αγώνας μεταξύ ΔΟΞΑΣ ΝY – Greek American τη στιγμή που εκκρεμεί έφεση και αναμένεται νέα απόφαση μετά από  προσφυγή της Δόξας για περαιτέρω εκδίκαση στο τριτοβάθμιο αθλητικό δικαστικό όργανο της Αμερικανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (USASA).

Η νίκη του Greek American με 2 – 1 μπορεί να αποδειχτεί Πύρρειος αν η απόφαση του τριτοβάθμιου αθλητικού δικαστικού οργάνου δεν είναι η αναμενόμενη. Η τελική βαθμολογική κατάταξη τίθεται εν αμφιβόλω όπως και η έναρξη των play off μέχρι την εκδίκαση της προσφυγής της ΔΟΞΑΣ.

Στα του επαναληπτικού αγώνα της Κυριακής και οι δύο ομογενειακές ομάδες κατέβηκαν με ελλείψεις βασικών παικτών. Ο αγώνας αν και νευρικός, ήταν ισορροπημένος μέχρι το 22ο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου όπου σε εναέρια διεκδίκηση της μπάλας σημειώθηκε ανατροπή παίκτη του Greek American και το διαιτητή να κρίνει εσκεμμένο επικίνδυνο παίξιμο από τον παίκτη της ΔΟΞΑΣ, κόκκινη κάρτα και τον παίκτη της ΔΟΞΑΣ να οδεύει προς τα αποδυτήρια.

Η απόφαση του διαιτητή να αποβάλει τον παίκτη, σήκωσε θύελλά διαμαρτυρίας από τους φιλάθλους της ΔΟΞΑΣ και αποδιοργάνωση στο κέντρο της ομάδας. Στο 41’ λεπτό του πρώτου ημιχρόνου άνοιξε το σκορ η ομάδα του Greek American. Διπλασίασε τα τέρματα στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου και λίγο πριν τη λήξη του αγώνα η ομάδα της ΔΟΞΑΣ πέτυχε το γκολ της τιμής για να λήξει η αναμέτρηση με σκορ 2 – 1 υπέρ του Greek American.       

-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.