Νέα Υόρκη. Το ετήσιο μνημόσυνο του Ιατρικού Συλλόγου για τους εκδημήσαντες εις κύριον πρώην Προέδρους του Συλλόγου, έλαβε χώρα την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας, παρουσία μελών του Δ.Σ. και πολλών επίσης μελών.

Στο μνημόσυνο που τέλεσε ο Ιερατικώς Προιστάμενος του καθεδρικού π. Ιωάννης Βλάχος παρέστησαν μεταξύ άλλων ο τέως πρόεδρος Δρ. Γιώργος Λιακέας, η δρ. κ. Λορέιν Χρυσομάλη-Βαλασιάδου, ο Δρ. Μαρίνος Πετράτος, ο Δρ. Δημήτρης Μελής, ο Δρ. Ιωάννης Ξυθάλης, η Δρ. Στέλλα Λυμπέρη, η νεα εκτελεστική γραμματέας κ. Αννα Σαρηγιάννη και άλλοι.

Στο μεταξύ με πρωτοβουλία της Φιλοπτώχου του Καθεδρικού οργανώνεται ενημερωτική ημερίδα για Ιατρικά θέματα, την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου, στην κοινοτική αίθουσα «Οικογένειας Χιώτη». Στην ημερίδα θα μιλήσουν για θέματα πρόληψης και θεραπείας η Δρ. Λωρέιν Χρυσομάλη, η Δρ. Καθρίν Οικονόμου, η Δρ. Χέλεν Γκουζούλη και η Δρ. Στέλλα Λυμπέρη.

Τα μέλη του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου ΝΥ, που παρέστησαν στον μνημόσυνο για τους αποθανόντες πρώην προέδρου του συλλόγου. Φωτογραφία: ETA / Press
Ο π. Ιωάννης Βλάχος τέλεσε το μνημόσυνο του Ιατρικού Συλλόγου στον Καθεδρικό ναό της Αγίας Τριάδας. Φωτογραφία: ETA / Press

-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.