Μια τιμητική διάκριση για το έργο «Αθάνατες» και τον Λεωνίδα Λοϊζίδη

0
Ο σκηνοθέτης Λεωνίδας Λοϊζίδης. Φωτογραφία: https://www.sigmalive.com/

ΛΕΥΚΩΣΙΑ. (https://www.sigmalive.com/) Η παράσταση «Αθάνατες» σε σκηνοθεσία του διακεκριμένου και πολυβραβευμένου Λεωνίδα Λοϊζίδη με τη Μαίρη Βιδάλη κάνει πρεμιέρα στις 5 Ιουλίου στο σπίτι της Μπουμπουλίνας στις Σπέτσες και ακολουθεί περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Η παράσταση θα παρουσιαστεί εκεί όπου διαδραματίζεται η ιστορία με την αίγλη και το φως που ακτινοβολεί η ιστορική παρουσία της Λασκαρίνας. Το σίγουρο είναι πως οι θεατές θα νιώσουν την αύρα της, θα συγκινηθούν, θα ευχαριστηθούν και θα απολαύσουν μια δυνατή παράσταση. Οι πρωταγωνιστές αλλά και οι δημιουργοί υπόσχονται μια άρτια παράσταση. Τέσσερις μεγάλες ερμηνείες στο θεατρικό έργο της Τάνιας Χαροκόπου (Αθάνατες) μια παράσταση πρόταση που θα κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό. 

Λίγα λόγια για το έργο:

Δύο ηρωίδες της Ελληνικής Επανάστασης. Δύο γυναίκες που έθεσαν το πατριωτικό τους συναίσθημα, πάνω από την γυναικεία τους φύση. Δύο γυναίκες, που ο αγώνας τους αποτέλεσε σταθμό για την εδραίωση και την εξέλιξη της επανάστασης. Οι έχθρες που δεν έλειψαν, οι αντιξοότητες της ζωής,  της μοίρας, του έρωτα… Οι ανατροπές που δεν τις πτόησαν. Η θεατρική παράσταση για την Ελληνική επανάσταση που απέσπασε το ΠΡΩΤΟ βραβείο.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους: Μαίρη Βιδάλη, Κωνσταντίνος Ζαμπαράς, Βασίλης Μπατσακούτσας, Σύνθια Μπάτση

Καλλιτεχνικός σχεδιασμός – Ενδυματολόγος: Άννα Μαχαιριανάκη

Δημόσιες σχέσεις: Χρύσα Ματσαγκάνη

Παραγωγή: Entertain.gr

Κοστούμια : Οικος Μόδας Τρανούλη

Σε όλη την διάρκεια του έργου και σε όλες τις παραστάσεις, ο Ακλιβιάδης Κωνσταντόπουλος θα παίζει ζωντανά βιολί.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.