Μια αλλιώτικη γιορτή στο Αρκαδικό Σπίτι στην Αστόρια

0
Στιγμιότυπο από το δείπνο του Συλλόγου Αρκάδων Νέας Υόρκης "Γέρος του Μωριά". Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Αλλιώτικη με όλη την σημασία της λέξεως ήταν η γιορτή που διοργανώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, 10 Μαρτίου 2023 στο Αρκαδικό Σπίτι στο Λονγκ Άϊλαντ Σίτι. Η ηγεσία του ιστορικού Συλλόγου Αρκάδων Νέας Υόρκης «Γέρος του Μωριά με επικεφαλής την Ευαγγελία Λαμπροπούλου – Σαράφογλου αποφάσισε να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας με μια σεμνή, αλλά γεμάτη νόημα τελετή.

Οι άνδρες είχαν βάλει τα καπέλα τους και τις ποδιές και ανέλαβαν τα σερβιρίσματα στις γυναίκες και έκαναν το παν ούτως ώστε να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη για την προσφορά τους στις οικογένειές τους, στον Σύλλογο και στην ευρύτερη ελληνοαμερικανική κοινωνία.

Η πρόεδρος, κ. Ευαγγελία Λαμπροπούλου – Σαράφογλου κατά την διάρκεια της συνομιλίας με τις «Αναμνήσεις» εξέφρασε την ικανοποίησή της γιατί μετά από τρία χρόνια αξιώθηκαν και πάλι να τιμήσουν εκ του σύνεγγυς την Γιορτή της Γυναίκας.

Οι άνδρες ανέλαβαν τα σρεβιρίσματα. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

Παράλληλα εξέφρασε την ευγνωμοσύνη για τους άνδρες που τις εξέπληξαν ευχάριστα με την ευγένειά τους και με την ανάληψη εξ ολοκλήρου των ευθυνών για το πλουσιοπάροχο δείπνο.   

Στο δείπνο παρέστη και η πρόεδρος της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής και Καναδά Αγγελική Βουρνά, η οποία συνεχάρη την ηγεσία του Συλλόγου για την πρωτοβουλία.

-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.