Μεγάλες οι ζημιές από την λεηλασία στο ομογενειακό εστιατόριο Evans Pizza στην Φιλαδέλφεια

0
Το ομογενειακό εστιατόριο «Evans Pizza Restaurant Bar» στην διεύθυνση 4311 Locust St, Philadelphia, PA 19104, την επόμενη της λεηλασίας.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο θάνατος από τα πυρά της Αστυνομίας του Αφροαμερικανού Walter Wallace Jr. το απόγευμα της Δευτέρας, 26 Οκτωβρίου 2020 προκάλεσε την οργή των συγγενών και φίλων και των μελών του κινήματος «Black Liver Matter» οι οποίοι διαδήλωναν κατά της Αστυνομικής.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο και άρχισαν οι διαρρήξεις στα εμπορικά κέντρα, στα καταστήματα, στα φαρμακεία και στα εστιατόρια της περιοχής.

Οι φερόμενοι ως «διαδηλωτές» ήταν καλά οργανωμένοι και τους ακολουθούσαν αυτοκίνητα με πινακίδες από τις όμορες με την Πενσιλβάνια πολιτείες στα οποία φόρτωναν τα κλοπιμαία.

Τα ξημερώματα της Τρίτης, 27 Οκτωβρίου 2020, οι λεηλασίες επεκτάθηκαν σε γειτονιές της Δυτικής Φιλαδέλφειας.

Ο Γιάννης Ευαγγελόπουλος επί τω έργω.

Στο μάτι του κυκλώνα βρέθηκε και το ομογενειακό εστιατόριο  «Evans Pizza Restaurant Bar» στην διεύθυνση 4311 Locust St, Philadelphia, PA 19104.

Οι ληστές, όπως επεσήμανε ο ιδιοκτήτης του Στέφανος Ευαγγελόπουλος, έσπασαν τις βιτρίνες και την γυάλινη πόρτα και κατευθύνθηκαν το ταμείο. Άρπαξαν την ταμειακή μηχανή και προκάλεσαν τεράστιες υλικές ζημιές.

Ο κ. Ευαγγελόπουλος επεσήμανε ότι η διάρρηξη διαπράχτηκε δύο περίπου ώρες μετά το κλείσιμο του εστιατορίου. Οι ληστές, όπως επεσήμανε, συνέχισαν ανενόχλητοι την δράση τους και το βράδυ της Τρίτης. Χθες κλήθηκαν οι δυνάμεις της Εθνικής Φρουράς, οι οποίες στην ουσία προστατεύουν το δημαρχείο και τα άλλα δημοτικά και ομοσπονδιακά κτίρια.

Το ομογενειακό εστιατόριο «Evans Pizza Restaurant Bar» στην διεύθυνση 4311 Locust St, Philadelphia, PA 19104, την επόμενη της λεηλασίας.

Ερωτηθείς για τις ζημιές ο κ. Ευαγγελόπουλος επεσήμανε ότι είναι η πρώτη φορά στις δύο και πλέον δεκαετίες που ο ίδιος διατηρεί το εν λόγω εστιατόριο στην εν λόγω περιοχή που βρίσκεται αντιμέτωπο με την λεηλασία.

Το πρωί της Τρίτης καθάρισαν το κατάστημα, έκλεισαν τις βιτρίνες με κοντραπλακέ και έθεσαν σε χρόνο ρεκόρ σε λειτουργία το εστιατόριο.

«Η μανία των ληστών είναι απίστευτη. Μάλιστα διέρρηξαν για δεύτερη φορά το CVS και άλλα φαρμακεία και καταστήματα», επεσήμανε ο κ. Ευαγγελόπουλος.

Αναφερόμενος στην στάση της Αστυνομίας επεσήμανε ότι είναι με τα χέρια δεμένα και δεν την επιτρέπουν να επιβάλει την τάξη.

Το φαρμακείο CVS το οποίο λεηλατήθηκε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.

Ο Στέφανος Ευαγγελόπουλος είναι ένα από τα διακεκριμένα στελέχη της ομογένειας της Φιλαδέλφειας. Είναι αντιπρόεδρος του 445ου Τμήματος της AHEPA «Θερμοπύλες» με έδρα το Άπερ Ντάρμπι Πενσιλβάνιας, ενώ προ δύο περίπου μηνών εκλέχτηκε αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Φιλαδέλφειας και Μείζονος Ντελαγουέαρ.

Κατάγεται από την Αιανή Κοζάνης. Είναι νυμφευμένος με την Ιωάννα με την οποία έφεραν στον κόσμο τρία παιδιά, τον Νίκο, τον Γιάννη και την Δέσποινα και τα γαλούχησαν με τις καλύτερες αρετές της φυλής μας.

Το καθαριστήριο ρούχων συμπεριλαμβάνεται στον μακρύ κατάλογο των επιχειρήσεων που λεηλατήθηκαν τα ξημερώματα της Τρίτης, 27 Οκωτβρίου 2020.

-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.