Με τον Τσάβεζ παρομοιάζει η Νικόλ Μαλλιωτάκη το νομοσχέδιο των Δημοκρατικών για το Ανώτατο Δικαστήριο

0
Η ομοσπονδιακή βουλευτής Νικόλ Μαλλιωτάκη.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η ομογενής ομοσπονδιακή βουλευτής Νικόλ Μαλλιωτάκη μέσω ενός βίντεο που ανήρτησε στο YouTube το μεσημέρι της Παρασκευής, 16 Απριλίου 2021 και το οποίο έστειλε στους ψηφοφόρους και στους οπαδούς της κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για το νομοσχέδιο που εισήγαγε η πλειοψηφία στο Κογκρέσο προκειμένου να υλοποιήσουν την προεκλογική τους υπόσχεση για την αύξηση του αριθμού των μελών του Ανωτάτου Δικαστηρίου από τους 9 στους 13.

Η κ. Μαλλιωτάκη χαρακτήρισε το νομοσχέδιο το πιο επίφοβο όλων όσων εισήχθησαν στο Κογκρέσο και παρομοίασε την απόφαση του Δημοκρατικού Κόμματος παρόμοια με την απόφαση του Ούγκο Τσιάβεζ στην Βενεζουέλα για την αύξηση των μελών του Ανωτάτου Δικαστηρίου της πιο πλούσιας χώρας της Νοτίου Αμερικής και η οποία οδήγησε στην οικονομική κατάρρευσή της.

Η κ. Μαλλιωτάκη, η οποία ανήκει στην μειοψηφία, επεσήμανε ότι στόχος αυτής της νομοθετικής πρωτοβουλίας είναι να αποτρέψουν κάθε προσπάθεια προσφυγής στην Δικαιοσύνη εναντίον των αποφάσεων της κυβέρνησης Μπάιντεν.

“Ο Χιούγκο Τσάβεζ αύξησε τον αριθμό των ανωτάτων δικαστών από τους 20 στους 32 και κατάφερε να κερδίζει 45.000 διαμάχες και να οδηγήσει την χώρα στην καταστροφή”, αναφέρει μεταξύ άλλων η Νικόλ Μαλλιωτάκη.

-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.