Με ελληνική βότκα τα εγκαίνια του νέου γραφείου της Berkshire Hathaway – Laffey στο Κουίνς Βίλατζ (βίντεο)

0
338
Τα εγκαίνια των γραφείων του νέου κτηματομεσιτικού κολοσσού στο Κουίνς Βίλατζ. Με το μεγάλο ψαλίδι διακρίνεται ο συνιδιοκτήτης Emmet Laffey. Φωτογραφία: ETA PRESS

Νέα Υόρκη. Με ελληνική βότκα από ελιές γιόρτασαν τα εγκαίνια των κτηματομεσιτικών γραφείων της εταιρείας Berkshire Hathaway Home Services – Laffey International Realty, στο Κουίνς Βίλατζ. Όπως είναι γνωστό η εταιρεία Berkshire Hathaway ανήκει στον μεγαλοεπενδυτή Γουόρεν Μπάφετ, που πάρα πολλοί ειδικοί θεωρούν ότι είναι ο «γκουρού» των επενδύσεων. Μάλιστα μια μόνο μετοχή της εταιρείας, της κατηγορίας Class A, είχε χθες αξία 326 χιλιάδων δολαρίων.  

Η τελετή, είχε όλα τα στοιχεία του πρόσφατου παρελθόντος, με την συμμετοχή καλεσμένων δια ζώσης, αλλά και με την ελπίδα ότι στο άμεσο μέλλον θα επιστρέψουμε σύντομα στους κανονικούς ρυθμούς, προσφέροντας πάλι νέες θέσεις εργασίας και στις αγοραπωλησίες οικιών.

Την προετοιμασία των εγκαινίων είχε φροντίσει και επιμεληθεί η ομογενής κ. Φαίη Μίχου που ανέλαβε το τμήμα μάρκετινγκ.

Έτσι πέρα από τον όμορφο διάκοσμο, εμπλουτισμένο με φρέσκα λουλούδια και μουσική από DJ, έβρισκαν οι καλεσμένοι γεύσεις ασιατικής προέλευσης και γαλλική σαμπάνια και macaroons. Σε ένα μεγάλο τραπέζι είχαν τοποθετηθεί τα όμορφα μπουκάλια της ελληνικής βότκας «Kastra Elion» καθώς και μπουκάλια ελληνικού ελαιολάδου.

Τόσο ο δημοτικός σύμβουλος της περιοχής κ. Μπέρι Γκρόντεντσικ, όσο και ο πρόεδρος του εμπορικού Επιμελητηρίου του Κουίνς κ. Τόμας Γκρετς, εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για την πορεία των εργασιών του νέου κτηματομεσιτικού γραφείου και επεσήμαναν ότι η επιλογή του Κουίνς Βίλατζ είναι μια σημαντική ένδειξη για την οικονομική ανάπτυξη και ανασυγκρότηση της περιοχής, ιδιαίτερα τώρα εν μέσω της πανδημίας του Κορωνοιού.

Πάνω από 25 κτηματομεσίτες εργάζονται στα νέα γραφεία με προοπτική, σύμφωνα με τον συνιδιοκτήτη κ. Emmett Laffey, να αυξηθεί ο αριθμός τους στους 100.

Η κ. Φαίη Μίχου μαζί με τον συνιδιοκτήτη κ. Emmet Laffey και τα μέλη της ομάδας του μάρκετινγκ. Φωτογραφία: ETA PRESS

Έτσι τόσο οι καλεσμένοι, αναμεσά τους και άνθρωποι που ασχολούνται με την διαχείριση δανείων, όσο και οι εργαζόμενοι ευχήθηκαν καλές δουλειές, αλλά ταυτόχρονα επαίνεσαν τους υπεύθυνους για την τολμηρή απόφαση να ξεκινήσουν τώρα μια τόσο σημαντική προσπάθεια.

Άλλωστε, αν κοιτούσες στα μόνιτορ και τις τηλεοράσεις, θα έβλεπες με ενδιαφέρον τις πολλές και σημαντικές προσφορές αγοραπωλησίας κατοικιών στο Κουίνς και στο Λονγκ Άιλαντ.

Μαζί με τον κ. Emmet Laffey στην υποδοχή των καλεσμένων ήταν παρών και ο συνιδιοκτήτης κ. David Ilkay.

Το γυναικείο φύλλο αποτελεί ένα από τα πιο δυναμικά κομμάτια του νέου κτηματομεσιτικού γραφείου. Έδωσε μια αναμνηστική φωτογραφία, αποκλειστικά για τις “Αναμνήσεις” Φωτογραφία: ETA PRESS

Η κ. Φαίη Μίχου μιλώντας στις «Αναμνήσεις» τόνισε ότι αυτό που την καθοδηγεί και στη νέα της δουλειά, είναι το πάθος και η αγάπη για να προσφέρει στην ανάπτυξη της εταιρείας.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου του Κουίνς κ. Τόμας Γκρέτς, ήταν μεταξύ εκείνων που συμμετείχαν στην κοπή της κορδέλας των εγκαινίων που έγινε μπροστά από την είσοδο του κτιρίου που στεγάζει τα γραφεία και βρίσκεται στην διασταύρωση της λεωφόρου Φρανσις Λουις και της λεωφόρου Χιλσαιντ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην διάρκεια των εγκαινίων τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας ενώ μέσα στα γραφεία υπήρχαν παντού αντισηπτικά. Μάλιστα ενώ μέχρι τώρα όλοι οι κτηματομεσίτες συνήθιζαν να δίνουν στους πελάτες ως δώρα στιλό και κάρτες με τα στοιχεία τους τυπωμένα, τώρα η νέα μόδα είναι να προσφέρουν μικρού μεγέθους μπουκάλια με αντισηπτικό.  

: Αναμνηστική πλακέτα παρέδωσε ο δημοτικός σύμβουλος Μπέρι Γκρόντετσικ, στους ιδιοκτήτες του νέου γραφείου. Αριστερά, ο Emmet Laffey και δεξιά, ο David Ilkay. Φωτογραφία: ETA PRESS
Η ελληνική βότκα «Καστρα Ελιον», ήταν μεταξύ των ποτών με τα οποία γιόρτασαν τα εγκαίνια του νέου κτηματομεσιτικού γραφείου Berkshire Hathaway Home Services-Laffey International Realty, στο Κουίνς Βίλατζ. Φωτογραφία: ETA PRESS
Τα στελέχη της εταιρείας ενώ προσπαθούν να απαθανατίσουν την στιγμή. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας
- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.