ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο μαθητές της 8ης και της 12ης τάξης του Λυκείου του Αγίου Δημητρίου Αστόριας το βράδυ του Σαββάτου, 7 Μαρτίου 2020 από τις 7.00 – 1.00 μ.μ. θα διοργανώσουν από κοινού στο Πολιτιστικό Κέντρο «Πέτρος Γ. Πατρίδης» (30-03 30th Drive) Ελληνική Βραδιά με την διακεκριμένη Ελληνοαμερικανίδα ερμηνεύτρια και συνθέτη Αννέτ Αρτάνι.

Πρόκειται για μια πολιτιστική και συνάμα ψυγαχωγική εκδήλωση η οποία έχει έντονο φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των εισιτηρίων και από τις δωρεές που θα λάβουν θα διατεθούν για την ενίσχυση του Ελληνικού Τμήματος του Ρόναλντ ΜακΝτόναλντ Χάουζ.

Η διευθύντρια του Λυκείου Ελένη Καραγιώργου μιλώντας στις «Αναμνήσεις» επεσήμανε ότι το ενδιαφέρον για την Ελληνική Βραδιά  είναι μεγάλο, αφ΄ενός μεν διότι διοργανώνεται για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά, αφ’ ετέρου δε διότι συνδυάζει το τερπνόν μετά του ωφελίμου, καθώς τα έσοδα θα διατεθούν για έναν καλό σκοπό. Παράλληλα τόνισε ότι στην εκδήλωση αναμένεται να παραστεί και η διεύθυντρια του Ελληνικού Τμήματος του Ρόναλντ ΜακΝτόναλντ Χάουζ Σπυριδούλα Κατέχη και άλλα στελέχη.

Στιγμιότυπο από τη φαντασμαγορική συναυλία των μαθητών του Λυκείου του Αγίου Δημητρίου Αστόριας.

Αναφερόμενη στην Ελληνική Βραδιά, κ. Καραγιώργου επεσήμανε ότι αποτελούσε μια από τις καθιερωμένες εκδηλώσεις της δεκαετίας του ’90, η οποία διήρκησε μέχρι και το 2003. Προ τριών ετών αποφάσισαν να αναβιώσουν αυτή την παράδοση και η ανταπόκριση των μαθητών και των γονέων ήταν απρόσμενη.

«Εφέτος ένεκα των πρωτοβουλιών των μαθητών και του δασκάλου Γιάννη Τηλιακού αναμένουμε περισσότερο κόσμο. Καλούμε τους γονείς και τα μέλη της κοινότητας να έρθουν στην εκδήλωσή μας και τους διαβεβαιώνουμε ότι θα περάσουν μια αξέχαστη βραδιά με την διάσημη Ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια Αννέτ Αρτάνι», επεσήμανε η κ. Καραγιώργου.

Η Αννέτ Αρτάνι, ως γνωστόν ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα νωρίς και το 2004-2005 συμμετείχε στο «Fame Story 3», ενώ το 2006  έγινε γνωστή και στο ευρωπαϊκό κοινό λόγω της συμμετοχής της στον διαγωνισμό της Eurovision εκπροσωπώντας την Κύπρο με το «Why Angels Cry».

Το πραγματικό της όνομα είναι Annette Denise Stamatelatos και γεννήθηκε στο Φλάσινγκ της Νέας Υόρκης. Οι γονείς της Γιώργος και Ιουλία Σταματελάτου κατάγονταν από τον Καραβάδο της Κεφαλλονιάς και της έδωσαν το όνομα της γιαγιάς της από την πλευρά της μητέρας και η ερμνηνεύτρια επέλεξε στο καλλιτεχνικό της όνομα να προσθέσει και το επώνυμο της γιαγιάς της.  

Το εισιτήριο έχει οριστεί στα $40.00 για τους ενήλικες και στα $20.00 για τους μαθητές του σχολείου. ‘Για κρατήσεις θέσεων οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν στο (718) 728-1754, είτε μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο 718.728.1754

-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.