Μαρία Ιωαννίδη (Innis) – Maria Papazaharious – Innis (1931 – 2018)

  0

  H Μαρία Ιωαννίδη (Innis) το γένος Παπαζαχαρίου (Maria Papazaharious – Innis) την Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2018 άφησε την τελευταία της πνοή στο σπίτι της κόρης της.

  Η σορός της το απόγευμα της Τετάρτης, 15ης Αυγούστου 2018, στις 7.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών Summers Funeral Home-Boise Chapel στη διεύθυνση 1205 W Bannock St, Boise, Idaho όπου θα ψαλεί και το τρισάγιο.

  Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί το πρωί της Πέμπτης, 16ης Αυγούστου 2018 στις 10.30 π.μ. στην κοινότητα των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη διεύθυνση 2618 West Bannock Street, Boise, Idaho.

  Ο ενταφιασμός της θα λάβει χώρα τις προσεχείς ημέρες στο Κοιμητήριο «Evergreen Cemetery» στο Ontario, Oregon.

  Ο θάνατός της καταλυπεί τα παιδιά της Dena Ioannides και  Harry Zanks, τα εγγόνια Billy John Innis και Harry William Zanks, τα αδέλφια, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Η εκλιπούσα είχε γεννηθεί στις 2 Ιουνίου 1931 στο Περιβόλι νομού Φωκίδος. Οι αείμνηστοι γονείς της Σπύρος και Βασιλική Παπαζαχαρίου τη γαλούχησαν με τις καλύτερες αρετές της φυλής μας.

  Το Σεπτέμβριο 1953 παντρεύτηκε με τον εκλεκτό της καρδιάς της Βασίλειο Ιωαννίδη και μόνο ο χάρος τους χώρισε προ δύο ετών.  

  Το 1969 ήρθε στις ΗΠΑ με τα παιδιά της, τον αείμνηστο Γιάννη (John Innis) και τη Ντίνα. Αρχικά εγκαταστάθηκαν στο Weiser του Idaho και μετά από μερικά χρόνια στο Οντάριο του Όρεγκον και ασχολήθηκαν με τη φάρμα. Μετά το θάνατο της συζύγου του πούλησαν τη φάρμα και η εκλιπούσα μετακόμισε στο σπίτι της κόρης της.

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη της στο Saints Constantine and Helen Greek Orthodox Church, 2618 West Bannock Street, Boise, Idaho 83702. 

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.