Εμμανουήλ Νικ Φράγκος – Manuel Nick Frangos (1947 – 2018)

  Απεβίωσε την Δευτέρα 7 Μαϊου 2018 σε ηλικία 71 ετών ο Εμμανουήλ Νικ Φράγκος (Manuel Nick Frangos), κάτοικος Youngstown, OH.

  Η σορός του το απόγευμα της Δευτέρας, 14 Μαϊου 2018 από τις 4-7 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών Wasko Funeral Home στην διεύθυνση 216 Coitsville Rd, Campbell, OH 44405.

  Την νεκρώσιμη ακολουθία θα τελέσει το πρωί της Τρίτης 15 Μαϊου 2018, στις 10.00 π.μ. στον ιερό στον ναό του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο Κάμπελ Οχάιο (401 12th Street Campbell, OH 44405), ο ιερατικός προϊστάμενος της κοινότητας π. Σταύρος Ντίνας.

  Ο θάνατός του καταλυπεί την σύζυγό του Diane Wollitz (με την οποία στις 9 Οκτωβρίου 1982 χόρεψε τον χορό του Ησαϊα στον εν λόγω ναό) τα παιδιά του Lindsay και Brandon Mace, Νικόλαο Φράγκο και Γουίλιαμ Φράγκο, τα αδέλφια Μαρία Φράγκου, Fontaine και John Bairamis, τα ανίψια, τα ξαδέλφια, τους φίλους και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Ο εκλιπών γεννήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου 1947 στο Τάρπον Σπρίνγκς της Φλόριδας. Οι αείμνηστοι γονείς του Νικόλαος Φράγκος και Νίκη Παστρικού έφεραν στον κόσμο τέσσερα παιδιά, τον εκλιπόντα, την Μαρία, την Fontaine και τον αείμνηστο Λάρυ (Larry Frangos).

  Ηταν απόφοιτος του Youngstown State University και έχει υπηρετήσει στον αμερικανικό στρατό. Εργάστηκε για τέσσερις περίπου δεκαετίες στην Packard Electric και ήταν ένας από τους καλύτερους συνδικαλιστές.

  -Advertisement / Διαφήμιση-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.