Λουίζ Άθενς – Louise G. Athens (1924 – 2018)

  Η Λουίζ Αθενς, το γένος Decoster (Louise G. Athens) το Σάββατο, 30η Ιουνίου 2018, άφησε την τελευταία της πνοή βυθίζοντας σε πένθος τα παιδιά, τα εγγόνια και τους λοιπούς συγγενείς.

  Η σορός της το απόγευμα της Πέμπτης, 5ης Ιουλίου 2018 από τις 4.00 – 8.00 .μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών «Smith – Corcoran Funeral Home», στη διεύθυνση 6150 N. Cicero Avenue, Chicago.

  Η νεκρώσιμη Ακολουθία θα ψαλεί το πρωί της Παρασκευής, 6ης Ιουλίου 2018 στον ιερό ναό των Αγίων Πέτρου και Παύλου στη διεύθυνση 1401 Wagner Road, Glenview, IL 60025 και αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός της στο Κοιμητήριο «Memorial Park Cemetery» στη διεύθυνση 9900 Gross Point Road, Skokie, IL, 60076.

  Ο θάνατός της καταλυπεί τα παιδιά της Paul και Kellee Athens, Jacqueline και Alex James, τα εγγόνια Andrew και Lanci Athens, Alexa, JP και Matthew, τα δισέγγονα Seamus και Paul, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ, στο Βέλγιο και στην Ελλάδα.

  Η εκλιπούσα γεννήθηκε στις Βρυξέλλες. Ηταν κόρη των αειμνήστων Joseph και Marie Decoster και είχε και έναν αδελφό τον  Henri Decoster.

  Ηταν νυμφευμένη με τον αείμνηστο Άντριου Αθενς, επίτιμο πρόεδρο του Συμβουλίου Αποδήμου Ελληνισμού και της Συντονισμένης Προσπάθειας των Ελλήνων. Η εκλιπούσα ήταν μέλος πολλών ομογενειακών οργανισμών μεταξύ των οποίων της Ηγεσίας των 100 (Leadership 100) και του Hellenicare.

  Οι αείμνηστοι Άντριου και Λουίζα Αθενς ήταν ευεργέτες της ομογένειας και της Εκκλησίας και της ίδιας της γενέτειρας.

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη της στο National Hellenic Museum, 333 S. Halsted Street, Chicago, IL 60661 είτε στο St. Iakovos Retreat Center, 920 224th Ave, Kansasville, WI 53139.

  Η ευθύνη της διοργάνωσης της κηδείας έχει ανατεθεί στο Γραφείο Τελετών «John G. Adinamis Funeral Directors, Ltd.»

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.