Λέων Οικονόμος – Leon Economos (1927 – 2018)

  0

  Ο Λέων Οικονόμος (Leon Economos) το Σάββατο, 6 Οκτωβρίου 2018, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 91 ετών έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του.

  Η σορός του το απόγευμα της Δευτέρας, 8 Οκτωβρίου 2018, από τις 4.00 – 9.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών Clavin Funeral Home, στη διεύθυνση 7720 Fourth Avenue, Brooklyn, NY 11209.

  Η νεκρώσιμη Ακολουθία θα ψαλεί το πρωί της Τρίτης, 9 Οκτωβρίου 2018, στις 9.30 π.μ. στον ιερό ναό του Τιμίου Σταυρού στο Μπρούκλιν.

  Αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός του στο Κοιμητήριο Green Wood Cemetery στο Μπρούκλιν.

  Ο θάνατός του καταλυπεί τα παιδιά του Olga Valinotti και Andrew Economos, τα εγγόνια, τα ανίψια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Ο εκλιπών είχε και έναν άλλο γιο τον Κωνσταντίνο (Gus) Oικονόμο, ο οποίο σκοτώθηκε την αποφράδα ημέρα της 11 Σεπτεμβρίου 2001 από τον τρομοκρατική επίθεση στους Δίδυμους Πύργους του Παγκοσμίου Κέντρου Εμπορίου της Νέας Υόρκης.

  Η κοινότητα του Τιμίου Σταυρού στο Μπρούκλιν μέσω ενός ηλεκτρονικού μηνύματος προς τα μέλη εκφράζει τη  θλίψη της για το θάνατο του στοργικού οικογένειάρχη και πρώην στελέχους της κοινότητας.

  -Advertisement / Διαφήμιση-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.