Ξεκίνησαν οι εργασίες συντήρησης τμημάτων του Επαρχιακού οδικού δικτύου Νισύρου

0
Στιγμιότυπο από την έναρξη των εργασιών για την ασφαλτόστρωση του οδικού δικτύου. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Δήμου Νισυρίων.

ΝΙΣΥΡΟΣ. Ξεκίνησαν οι εργασίες συντήρησης τμημάτων του Επαρχιακού οδικού δικτύου Νισύρου (από Μανδράκι προς Πάλους, Εμπορειό και Νικειά), με στόχο την αποκατάσταση των φθορών και βλαβών του, την άρση της επικινδυνότητας και τη γενικότερη βελτίωσή του. Θα γίνουν εργασίες αποκατάστασης του φθαρμένου ασφαλτοτάπητα με τάπητα ανοικτής σύνθεσης της ΠΤΠ σε δύο στρώσεις.

Εργασίες αποκατάστασης των κατάντη πρανών σε σημεία που παρουσιάζουν εκτεταμένη διάβρωση, από οπλισμένο σκυρόδεμα C20/25 στο πόδι του πρανούς. Τέλος θα πραγματοποιηθούν εργασίες σήμανσης και ασφάλειας, με τοποθέτηση νέων στηθαίων, τοποθέτηση πληροφοριακών και ρυθμιστικών πινακίδων οδικής σήμανσης και διαγράμμιση οδοστρώματος. Τα στηθαία ασφαλείας θα φέρουν υποχρεωτικά τη σήμανση CE σύμφωνα με το ΦΕΚ 1557Β’-17.08.2007.

Το έργο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου είναι 174.000,00 €  με ΦΠΑ.

Στιγμιότυπο από την έναρξη των εργασιών για την ασφαλτόστρωση του οδικού δικτύου. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Δήμου Νισυρίων.
-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.