ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Στην εντατική του νοσοκομείου Jacobi Medical Center στο Μπρονξ, νοσηλεύεται από το απόγευμα της Τρίτης, 28 Ιανουαρίου 2020, ο 52χρονος ομογενής Φώτης Ντούλος, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας του Νιου Κάναν λίγο μετά το περιστατικό απέστειλε μήνυμα στους δημοσιογράφους συμπεριλαμβανομένου και του γράφοντα μέσω του οποίου τους παρέπεμπε στο Αστυνομικού Τμήμα του Φάρμινγκτον για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Φώτη Ντούλο, που όπως αναφέρει βρέθηκε αναίσθητος στο σπίτι του.

 Ο ομογενής, όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές, βρέθηκε στο γκαράζ του σπιτιού του και πιθανόν να υπέστη δηλητηρίαση από τις αναθυμιάσεις του αυτοκινήτου του και το μονοξείδιο του άνθρακα.

Η Jennifer Dulos, η οποία αγνοείται για δύο μήνες. Φωτογραφία New Canaan Police Department

Ο Φώτης Ντούλος το πρωί της Τρίτης έπρεπε να παρουσιαστεί ενώπιον του Δικαστηρίου προκειμένου να συζητηθεί η εγγύησή του, καθώς από τον έλεγχο που έγινε τα περιουσιακά του στοιχεία δεν ήταν σε θέση να καλύψουν τα έξι εκατομμύρια δολάρια της εγγύησής με την οποία ο δικαστής έδωσε την εντολή για την κατ΄οίκον κράτησή του.

Οι Αστυνομικοί, όπως επεσήμανε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας του Φάρμινγκτον, υπολοχαγός Tim McKenzie, υποχρεώθηκαν να σπάσουν τα τζάμια του αυτοκινήτου, προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον Φώτη Ντούλο και να αρχίσουν να του προσφέρουν της πρώτες βοήθειες και να αναλάβουν τη διακομιδή του στο ιατρικό κέντρο UConn Health Center, όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένος

Στιγμιότυπο από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Φώτης Ντούλος.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας οι θεράποντες γιατροί αποφάσισαν την αεροδιακομιδή του στο Jacobi Medical Center στο Μπρονξ, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο ομογενής Φώτης Ντούλος, όπως έγραψαν οι Αναμνήσεις, έχει συλληφθεί τρεις φορές και την τελευταία φορά του απαγγέλθηκαν κατηγορίες  για απαγωγή και για ανθρωποκτονία της εν διαστάσει συζύγου του Τζένιφερ Ντούλου και για μια ακόμη φορά δήλωση αθώος.

Οι αρχές συνέλαβαν και την πρώην ερωμένη του Μichelle Troconis και τον 54χρονο πρώην δικηγόρο του Kent Mawhinney με την κατηγορία της συνέργειας στον φόνο της Τζένιφερ Ντούλου και την κάλυψη των ιχνών του εγκλήματος.

Η ερωμένη του τέθηκε σε κατ΄ οίκον φυλακή με εγγύηση 1.5 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ ο δικηγόρος του παραμένει στη φυλακή με εγγύηση δύο εκατομμυρίων δολαρίων.  

Η Τζένιφερ Ντούλος, όπως έγραψαν οι «Αναμνήσεις» αγνοείται από το απόγευμα της Παρασκευής, 24 Μαϊου 2019 και από τις πρώτες ημέρες οι αρχές απέδωσαν την εξαφάνισή της ως συνέπεια εγκληματικής πράξης. Οι προσπάθειες των αρχών για τον εντοπισμό της σορού της μέχρι και ετούτη την ώρα δεν απέδωσαν καρπούς.  

- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.