ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. «Ως εδώ και μη παρέκει» λέει η PANATHA USA, εκφράζοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο την αγωνία της και συνάμα την αγανάκτηση για την κατάσταση του Παναθηναϊκού.

Η ηγεσία του δραστήριου συνδέσμου μέσω μιας ανακοίνωσης τύπου εκφράζει την θλίψη της για την προχθεσινή ήττα της ομάδας και καλεί το μεγαλομέτοχο Ιωάννη Αλαφούζο να εξετάσει με την δέουσα προσοχή την πρόταση του ομογενή επιχειρηματία και προέδρου του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου Μάρκο Δρακωτό για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου και την ανάληψη πρωτοβουλιών ανάκτησης της δόξας της ομάδας.

Παράλληλα καλεί τα «ελεγχόμενα» όπως τα χαρακτηρίζει μέσα ενημέρωσης να μην παραποιούν τις δηλώσεις ιστορικών στελεχών του συνδέσμου.

Παραθέτουμε το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης:

Μετά το χθεσινό αρνητικό αποτέλεσμα, για πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια, καθώς και τις πρόσφατες αναφορές ως προς το ενδιαφέρον ομογενούς για την απόκτηση του πλειοψηφικού ποσοστού της αγαπημένης μας ομάδας, η Panatha USA δεν μπορεί να μείνει αμέτοχη απέναντι στις εξελίξεις και το μέλλον του συλλόγου.

Ο χώρος στάθμευσης της νέας αθλητικής λέσχης της Panatha – USA στην Αστόρια. Φωτογραφία: Ντίνος Αυλωνίτης.

Είναι πλέον πασιφανές ότι η διοίκηση του μεγαλομετόχου κ. Ιωάννη Αλαφούζου έχει αποτύχει παταγωδώς σύμφωνα με τα αποτελέσματα. Έναν τίτλο σε δέκα χρόνια, αφαίρεση βαθμών, αποκλεισμός για τρία χρόνια από την Ευρώπη, ένα βήμα πριν τον υποβιβασμό και τελικώς παραμονή, με την ψήφο των αντιπάλων μας. Ως εδώ και μη παρέκει!

Ζητούμε από τον ιδιοκτήτη να εξετάσει με τη δέουσα προσοχή την πρόταση του κ. Μάρκου Δρακωτού. Σας γνωρίζουμε ότι η οικογένεια του ενδιαφερόμενου αποτελεί κόσμημα στην Ομογένεια της Αμερικής, με σπουδαίο φιλανθρωπικό, κοινωνικό και εκπαιδευτικό έργο. Η δε οικονομική της επιφάνεια είναι μεγάλης εμβέλειας, μία πραγματική αυτοκρατορία στον τομέα των ακινήτων, και όχι μόνο, στην περιοχή της Νέας Υόρκης και το Manhattan.

Αυτό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν. Ανεξαρτήτως αυτών, για να προλάβουμε κακόβουλα σχόλια, να υπογραμμίσουμε ότι και ο κ. Μάρκος Δρακωτός θα κριθεί με την στάση του και την σοβαρότητά του, από τον κόσμο και την ιστορία του Παναθηναϊκού.

To Διοικητικό Συμβούλιο της Panatha USA

Υ.Γ. προς ελεγχόμενα ΜΜΕ, παράκληση να μην παραποιούνται δηλώσεις ιστορικών στελεχών του συνδέσμου μας.

- Advertisement -

2 COMMENTS

 1. Κραυγή αγωνίας για τον Παναθηναϊκό και
  καμία κραυγή για την Πατρίδα για τα
  Καλόπαιδα που την Κυβερνούν.
  Τι λαός είμαστε τέλος πάντων εμείς οι Νεοέλληνες;
  Άγιε μου Δημήτρη μου Ελέησόν μας.

 2. Δηλαδή τι πρέπει να κάνει η κυβέρνηση μας για να μην τι βρίζει ο κάθε ελληνας ?
  Τι ακριβώς ζητάτε από την Πατρίδα μας , μήπως Πόλεμο ?μήπως να πουλήσουμε το Αιγαίο ?
  Όπως έκαναν οι Προηγούμενοι?
  Ευχαριστώ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.