Κηδεύτηκε σήμερα στις 10:00 το πρωί στο Πρώτο Νεκροταφείο ο Θανάσης Λαβίδας

0
Ο αείμνηστος φαρμακοβιομήχανος Θανάσης Λαβίδας. Φωτογραφία: www.mononews.gr

ΑΘΗΝΑ. (www.mononews.gr) Κηδεύτηκε σήμερα στις 10:00 το πρωί στο Πρώτο Νεκροταφείο ο Θανάσης Λαβίδας. Πλήθος κόσμου άκουσε μέσα από μεγάφωνα τις ομιλίες που πραγματοποιήθηκαν μέσα στο ναό στην αρχή της κηδείας.

Αρχικά μίλησε πολύ ωραία και συγκινητικά ο Οδυσσέας Κυριακόπουλος. Δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «δεν μπορώ να πιστέψω ότι πριν ένα μήνα κάναμε σχέδια επαγγελματικά για το καλοκαίρι»…

Ύστερα μίλησε παιδικός του φίλος, συμμαθητής και κουμπάρος του από τη Γερμανική Σχολή, φανερά συγκινημένος.

Τρίτος ο γιος του, Τηλέμαχος, που δήλωσε ότι τώρα θα αναλάβει εκείνος την οικογένεια και την επιχείρηση και θα τον κάνει περήφανο. Στο πλευρό του και η ιταλίδα σύζυγός του, Κατερίνα, που επέστρεψε από την Αμερική.

Τέλος, ακούστηκε η μεγάλη του κόρη, Μαρίλη.

Μίλησε με ιδιαίτερη συγκίνηση αλλά πολύ σύντομα εκ μέρους των τεσσάρων εγγονών του (και κυρίως των δύο δικών της παιδιών αφού του Τηλέμαχου είναι ακόμη πολύ μικρά). Το ένα εγγονάκι είπε «σ’ αγαπώ πολύ παππού και θα σε θυμάμαι όπου είσαι». Το άλλο τού αφιέρωσε μια σχετική ζωγραφιά.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Π. Πικραμμένος, φίλος του εκλιπόντα. Ύστερα η οικογένεια και οι φίλοι οδηγήθηκαν στον οικογενειακό τάφο στο κέντρο του Νεκροταφείου.

Ο Θανάσης Λαβίδας πέθανε μέσα σε είκοσι μέρες από τότε που έγινε η διάγνωση της λευχαιμίας, ουσιαστικά δεν αντέξε το κοκτέιλ χημειοθεραπείας στο Υγεία. Άφησε πίσω του μία ενωμένη οικογένεια.

-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.