Κέρδισαν ο Παγκύπριος και ο Greek American – Ηττήθηκε η Δόξα ΝΥ

Ο νικηφόρος αγώνας του Παγκυπρίου. Φωτογραφία: Ντίνος Αυλωνίτης.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Οι ιστορικές ποδοσφαιρικές ομάδες της ομογένειας της Νέας Υόρκης στην πρόσφατη αγωνιστική έδρεψαν δύο νίκες και μια ήττα. Ωστόσο παρά την ήττα παραμένει στην κορυφή η Δόξα ΝΥ.

Κέρδισε με 9 – 0 ο Παγκύπριος την ουραγό New Amsterdam. Με τη συνοδεία σεληνόφωτος της υπερ-πανσέληνου του Μαΐου η ομογενειακή ομάδα πείρε μια εύκολη αλλά πολύτιμη νίκη που της εξασφαλίζει τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία, 1 βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο ΔΟΞΑ ΝΥ.

Ο νικηφόρος αγώνας του Παγκυπρίου. Φωτογραφία: Ντίνος Αυλωνίτης.
Ο αρχηγός του Παγκυπρίου Ανδρέας Χρόνης υπο τον φόντο της υπερ-πανσέληνου του Μαΐου
Ο πρόεδρος του Παγκυπρίου Φίλιπ Κρίστοφερ και τα άλλα στελέχη. Φωτογραφία: Ντίνος Αυλωνίτης.

Την ίδια ώρα στο Roosevelt Island η ιστορική ομάδα της ομογένειας Greek American κέρδισε σχετικά εύκολα με 5 – 2 την Zum Scheider FC. και την 5η θέση στη τελική κατάταξη της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Greek American όπως παρατάχτηκε στο αγώνα με τους Manhattan Celtics. Φωτογραφία: Ντίνος Αυλωνίτης.

Αντίθετα με τις άλλες δύο ομογενειακές ομάδες, το περασμένο Σάββατο τα βρήκε δύσκολα στο Yonkers η πρωτοπόρος ΔΟΞΑ ΝΥ και έχασε με 1 – 0 από τους επικινδύνους Ιρλανδούς της Lansdowne Yonkers FC. Αν και περίμεναν νίκη οι άνθρωποι της ΔΟΞΑΣ και την εξασφάλιση μαθηματικά του τίτλου του πρωταθλητή, σκόνταψαν και περιμένουν τον τελευταίο αγώνα της επόμενης Κυριακής με τη ουραγό Scots America AC για να πανηγυρίσουν τον τίτλο του πρωταθλητή. 

Στιγμιότυπο από τον αγώνα της ΔΟΧΑ – ΝΥ. Φωτογραφία: Ντίνος Αυλωνίτης.
Στιγμιότυπο από τον αγώνα της ΔΟΧΑ – ΝΥ. Φωτογραφία: Ντίνος Αυλωνίτης.
O αμυντικός της ΔΟΞΑΣ ΝΥ Βασίλης Μπριζνοβάλης. Ξεκίνησε τη ποδοσφαιρική του καριέρα με τις παιδικές ομάδες της κοινότητας του Whitestone. Φωτογραφία: Ντίνος Αυλωνίτης.
-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.