Καλλιόπη Κατσιφή – Kalliopi Katsifis (1923 – 2018)

  0

  Η Καλλιόπη Κατσιφή (Kalliopi Katsifis) την Τρίτη 21 Αυγούστου 2018 άφησε την τελευταία της πνοή στην Αστόρια σε ηλικία 96 ετών έχοντας στο πλευρό της την οικογένειά της.

  Η σορός της το απόγευμα της Τετάρτης, 22 Αυγούστου 2018, από τις 6.00 – 8.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών «Antonopoulos Funeral Home» στη διεύθυνση 38-08 Ditmars Blvd., Astoria, ΝΥ 11105.

  Η νεκρώσιμη Ακολουθία θα ψαλεί το πρωί της Πέμπτης, 23ης Αυγούστου στις 11.00 π.μ. στον Ιερό Ναό της Οσίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου στη διεύθυνση 36-07 23 Ave., Astoria, NY 11105.

  Αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός της στο Κοιμητήριο «St. Michael’s Cemetery» στη διεύθυνση 72-02 Astoria Boulevard East Elmhurst, N.Y. 11370.

  Ο θάνατός της καταλυπεί τα παιδιά της Σπύρο και Τατιάνα Κατσιφή, Δημήτριο Κατσιφή, τα εγγόνια Καλλιόπη, Αμαλία και Παναγιώτη Κατσιφή, τα δισέγγονα Νικόλαο, Collen και Ναθαναήλ, τα αδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς και φίλους εδώ και στην Ελλάδα.

  Η εκλιπούσα γεννήθηκε στον Κάλαμο Αττικής και ήταν νυμφευμένη με τον αείμνηστο Παναγιώτη Κατσιφή. Έφεραν στον κόσμο δύο παιδιά, τον Δρα Σπύρο Κατσιφή και το Δημήτριο Κατσιφή και τα γαλούχησαν με τος καλύτερες αρετές της φυλής μας.

  Ο μεγαλύτερος γιος της, Δρ. Σπύρος Κατσιφής είναι ένας από τους διακεκριμένους καθηγητές του Πανεπιστημίου του Μπρίτζπορτ και συνάμα προϊστάμενος του Τμήματος Βιολογίας της Σχολής Επιστημών και Τεχνών.

  Η εκλιπούσα ήταν δραστήριο μέλος της κοινότητας της Οσίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου και της Φιλοπτώχου Αδελφότητας και κατάφερε την αγάπη της για την Αγία Ειρήνη να την εμφυσήσει και στα παιδιά και εγγόνια της.

  Ο Δρ. Σπύρος Κατσιφής είναι ένα από τα ηγετικά στελέχη της κοινότητας.

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.