Καλλιόπη Ελλήνου – Kaliope Ellinos (1923 – 2018)

  H Καλλιόπη Ελλήνου (Kaliope Ellinos) το πρωί της Κυριακής 6 Μαϊου 2018 άφησε την τελευταία της πνοή βυθίζοντας σε πένθος τα παιδιά, τα εγγόνια και τα δισέγγονά της.

  Η σορός της το μεσημέρι της Παρασκευής, 11 Μαϊου 2018 θα εκτεθεί για προσκύνημα στον ελληνορθόδοξο ναό του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο Κάμπελ Οχάιο (401 12th Street
  Campbell, OH 44405). Στις 1.00 μ.μ. ο π. Σταύρος Ντίνας (Rev. Steve Denas) θα ψαλεί τη νεκρώσιμη ακολουθία στον ίδιο ναό.

  Η εκλιπούσα γεννήθηκε στις 23 Απριλίου 1923 στο Τάρπον Σπρινγκς, το Χωριό των Σφουγγαράδων της Φλόριδας.

  Οι αείμνηστοι γονείς της Μιχάλης και Αννα Σαμάρκου- Πίκου (Michael and Anna Samarkos Pikos) την γαλούχησαν με τις αξίες της φυλής μας. Η εκλιπούσα είχε και τέσσερις αείμνηστες αδελφές Angie Frazis, Mary Pikos, Nancy Pappas και Sylvia Zoumis καθώς επίσης δύο αείμνηστα αδέλφια  τους Anthony and Emmanuel Pikos.

  Το 1940 παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Νίκο Ελληνο και έναν χρόνο μετά μετακόμισαν στο Κάμπελ Οχάιο, όπου απέκτησαν και μεγάλωσαν τα παιδιά και τα εγγόνια της.

  Ο σύζυγός της απεβίωσε πρόωρα το 1953 και η Καλλιόπη και τα ανήλικα την εποχή εκείνη παιδιά της Εμμανουήλ και Τούλα και τους αειμνήστους Αν Κουλιάνου και Μιχάλης Ελληνος δοκιμάστηκαν σκληρά.

  Η εκλιπούσα εργάστηκε σκληρά όλη της την ζωή αρχικά σε επιπλοποιείο, αργότερα σε σουπερμάκετ και συνταξιοδοτήθηκε από το ζαχαροπλαστείο του Apples Supermarket.

  Ο θάνατός της καταλυπεί τα παιδιά της Εμμανουήλ Ν. και Νταϊαν Ελληνος, Τούλα και Stephen –Williams Delphry, τα εγγόνια Nick Ellinos, Tony Koulianos, Michael Ellinos, Nicholas Ellinos, Kelly Koulianos, Maria Rosenthal και Celeste Maillis και τα οκτώ δισέγγονα.

  Η ευθύνη για την διοργάνωση της κηδείας έχει ανατεθεί στο Γραφείο Τελετών «Wasko Funeral Home» με έδρα το Κάμπελ Οχάιο.

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.