Τζάνετ Άντονι Στασινάκη – Jeanette Anthony Stasinakis (1931 – 2018)

  Η Τζάνετ Άντονι Στασινάκη (Jeanette Anthony Stasinakis) το Σάββατο, 23 Ιουνίου 2018 άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 86 ετών.

  Η σορός της το απόγευμα της Δευτέρας, 2 Ιουλίου 2018 θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών Struve and Laporte Chapel, στη διεύθυνση 41 W. San Luis Street, Salinas, CA. 93901. Στον ίδιο χώρο, στις 6.00 θα ψαλεί και το τρισάγιο για την ανάπαυση της ψυχής της.

  Η νεκρώσιμη Ακολουθία θα ψαλεί το πρωί της Τρίτης, 3ης Ιουλίου 2018 στον ιερό ναό του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή στη διεύθυνση 326 Park Street, Salinas, CA. 93901.

  Αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός της στο Κοιμητήριο Garden of Memories Cemetery, στη διεύθυνση850 Abbott Street, Salinas, CA. 93901.

  Ο θάνατός της καταλυπεί το γιο της Anthony Paul Stasinakis, τα εγγόνια Kai and Leilani Stasinakis, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Οι γονείς της Άντονι και Ελένη Στασινάκη τη γαλούχησαν με τις καλύτερες αρετές της φυλής μας.

  Η εκλιπούσα ήταν διοικητική υπάλληλος για τρεις διαφορετικούς δημάρχους του Αγίου Φραγκίσκου, δασκάλα του κατηχητικού σχολείου και μέλος της κοινότητας του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή.

  -Advertisement / Διαφήμιση-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.