Τζέιμς Ψαράκης – James “Jimmy” Psarakis (1924 – 2018)

  0

  Ο Τζέιμς Ψαράκης (James “Jimmy” Psarakis) το Σάββατο, 7 Ιουλίου 2018 άφησε την τελευταία του πνοή βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά του.

  Η σορός του το πρωί της Παρασκευής, 13ης Ιουλίου 2018, από τις 10.00 – 11.00 π.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στη διεύθυνση 650 Hanover St., Manchester, Ν. Η., 03104. Αμέσως μετά θα ψαλεί η Νεκρώσιμη Ακολουθία.

  Ο θάνατός του καταλυπεί τη σύζυγό του Georgette (Rivard) Psarakis, την αδελφή Mary Jones, τη θετή κόρη Carol Proulx και το σύζυγό της Renald, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Ο εκλιπών γεννήθηκε στο Μάντσεστερ του Νιου Χαμσάιρ. Οι αείμνηστοι γονείς του Νικόλαος και Αγγελική Ψαράκη τον γαλούχησαν με τις καλύτερες αρετές της φυλής μας. Ηταν απόφοιτος του Central High School,  New England College of Accounting and Commerce, καθώς επίσης και του Columbia University.

  Ηταν βετεράνος του Αμερικανικού Ναυτικού και ήταν διευθυντής φιλαρμονικής, Μετά την αφυπηρέτησή του από το Ναυτικού ασχολήθηκε με τη μουσική και τη δισκογραφία. Μετά τη συνταξιοδότησή του από την μουσική βιομηχανία ανέλαβε τα καθήκοντα του προϊσταμένου της βιομηχανικής ανάπτυξης της πολιτείας του Νιου Χαμσάιρ και έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην δημιουργία των βιομηχανικών πάρκων στο East Industrial Drive στα περίχωρα του Manchester-Boston Regional Airport.

  Ηταν ενάρετος και στοργικός σύζυγος και πατέρας και δραστήριο μέλος της κοινότητας του Καθεδρικού Ναού του Αγίου Γεωργίου στο Μάντσεστερ.

  Η ευθύνη της διοργάνωσης της κηδείας έχει ανατεθεί στο Γραφείο Τελετών «Phaneuf Funeral Homes and Crematorium».

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.