Σωτήρης Μανιάτης – Sotiris Maniatis (1949 – 2017)

  0

  ΤΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Φιλαδέλφειας και Μείζονος Ντελαγουέαρ Σωτήρης Μανιάτης την Τρίτη έχασε την τελευταία μάχη της ζωής του, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, τους συγγενείς, τους φίλους και συναγωνιστές του.

  Ο θάνατός του καταλυπεί την σύζυγό του Κωνσταντίνα (Ντίνα), τα παιδιά του Κωνσταντίνο και Μιχαέλα Μανιάτη, Καλομοίρα Μανιάτη και Γιώργο Μανιάτη, τα εγγόνια Σωτήρη και Κωνσταντίνα, τις αδελφές Ευφροσύνη (Φρόσω) και Ευδοκία (Εύη) και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Η σορός του το απόγευμα της Δευτέρας από τις 6-9 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στον Ναό του Αγίου Δημητρίου στο Απερ Ντάρμπι Πενσυλβάνιας, ενώ της Νεκρώσιμης Ακολουθίας που θα τελεστεί την Τρίτη, στις 11:00 π.μ., στον εν λόγω ναό θα προστεί ο Μητροπολίτης Νέας Ιερσέης κ. Ευάγγελος. Φωτογραφία αρχείου: «Ε.Κ.» – Στέλιος Λάμπρου Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Φιλαδέλφειας και Μείζονος Ντελαγουέαρ Νικόλαος Σπηλιώτης μέσω ενός ηλεκτρονικού μηνύματος προς τα στελέχη και μέλη της Ομοσπονδίας εκφράζει τη θλίψη του για τον πρόωρο θάνατο του πρώην προέδρου της οργάνωσης και τονίζει ότι ο εκλιπών ήταν ενάρετος, γενναιόδωρος, αγωνιστής για τα ιδεώδη του Ελληνισμού και ηγέτης της Ομοσπονδίας και της Ομογένειας.

  Παράλληλα, τονίζει ότι ο εκλιπών απέδιδε ιδιαίτερη σημασία στην προετοιμασία της νέας γενιάς για να παραλάβει τη σκυτάλη και ότι ελάχιστο δείγμα αποτελεί το γεγονός ότι ο γιος του Γιώργος Μανιάτης ακολούθησε τα αχνάρια του και σήμερα είναι αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας αποφάσισε να παραστεί στην κηδεία του εκλιπόντα και να εκφράσει τα ειλικρινή και εγκάρδια συλλυπητήρια και να αναβάλει την προγραμματισθείσα για την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου γενική συνέλευση για την επόμενη Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου. •Το άρθρο δημοσιεύτηκε στον «Εθνικό Κήρυκα» της 9ης Δεκεμβρίου 2017.

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.