Ισίδωρος Σταμούλης – Isidoros Stamoulis (1943 – 2018)

  0

  Ο Ισίδωρος Σταμούλης (Isidoros Stamoulis) την Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018 άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 75 ετών στο Ventnor City της Νέας Ιερσέης.

  Η σορός του το πρωί του Σαββάτου, 30ής Ιουνίου 2018 από τις 9.00-10.00 π.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στη διεύθυνση 13 S Mt Vernon Ave, Atlantic City, NJ 08401 και αμέσως μετά (στις 10.00 π.μ.) θα ψαλεί η νεκρώσιμη Ακολουθία.

  Ο ενταφιασμός του θα λάβει χώρα στο Κοιμητήριο «Atlantic City Cemetery» στη διεύθυνση Doughty Rd, Pleasantville, NJ 08232.

  Ο θάνατός του καταλυπεί τη σύζυγό του Αννα το γένος Νάτας, τα παιδιά του Σταμάτιο και Jennifer Σταμούλη, τα εγγόνια Θέο και Αναστασία, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Ο εκλιπών είχε γεννηθεί προ 75 ετών στη Χίο. Ερχόμενος στην Αμερική ασχολήθηκε με τα εστιατόρια και με την πάροδο του χρόνου απέκτησε τα δικά του εστιατόρια και συγκεκριμένα το Athena Restaurant στο Ατλάντικ Σίτι και το «Τhe Pitney Tavern» στο Galloway της Νέας Ιερσέης.

  Ηταν δραστήριο μέλος και υποστηρικτής της κοινότητας του Αγίου Νικολάου στο Ατλάντικ Σίτι της Νέας Ιερσέης.

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.