Υπέστειλαν τη γαλανόλευκη από την Πλατεία Αθηνών της Αστόριας και την αντικατέστησαν με της Υεμένης

0
Η σημαία της Υεμένης στην Πλατεία Αθηνών της Αστόριας την οποία τοποθέτησαν οι δράστες μετά την υποστολή της γαλανόλευκης. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Τζορτζ Ντέλη.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Άγνωστοι υπέστειλαν τη γαλανόλευκη σημαία από την Πλατεία Αθηνών της Αστόριας και στη θέση της τοποθέτησαν την σημαία της Υεμένης. Πρόκειται για ένα πρωτοφανές γεγονός τουλάχιστον για τα δεδομένα των δύο τελευταίων δεκαετιών το οποίο προκάλεσε την άμεση αντίδραση του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής της Πλατείας Αθηνών της Αστόριας, κ. Τζορτζ Ντέλη.

Ο κ. Ντέλης μιλώντας στις «Αναμνήσεις» εξέφρασε τη δυσφορία του και μόλις πληροφορήθηκε το γεγονός επικοινώνησε με την Υπηρεσία Παρκών του Δήμου της Νέας Υόρκης, διότι η Πλατεία Αθηνών έχει δημιουργηθεί στο πάρκο της Αστόρια και ανήκει στην εν λόγω Υπηρεσία.

Η διευθύντρια των Πάρκων του Κουίνς διεμήνυσε στον κ. Ντέλη ότι ουδείς δικαιούται να υποστείλει τις σημαίες άνευ εξουσιοδοτήσεως της Υπηρεσίας και ότι θα ερευνήσουν σε βάθος την υπόθεση προκειμένου να εξιχνιαστεί το έγκλημα.

Το άγαλμα της Αθηνάς στην είσοδο της Πλατεία Αθηνών της Αστόριας και στο βάθος η αστερόεσσα και η γαλανόλευκη που μέχρι προχθές κυμάτιζαν υπερήφανα η μία πλάι στην άλλη. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

Ο κ. Ντέλης απαντώντας σε ερώτηση των Αναμνήσεων σχετικά με τα κίνητρα των δραστών επεσήμανε ότι προς το παρόν είναι άγνωστα και ότι οι αρμόδιες αρχές ερευνούν την υπόθεση.

Ο κ. Ντέλης επεσήμανε ότι προθυμοποιήθηκαν να δωρίσουν στην Υπηρεσία Παρκών του Δήμου της Νέας Υόρκης προκειμένου να επανέλθει στη θέση της.

-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.