ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Το απόγευμα της Πέμπτης, 30 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 5.32 μ.μ. ο 52χρονος Φώτης Ντούλος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο «Jacobi Medical Center» του Μπρονξ όπου νοσηλευόταν τα δύο τελευταία 24ωρα μετά την απόπειρα αυτοκτονίας.

Ο συνήγορός του Νορμ Πάτις ανακοίνωσε στους δημοσιογράφους την πρόθεση της οικογένειάς του για δωρεά των ζωτικών οργάνων που δεν έχουν βλαπτεί από το μονοξείδιο του άνθρακα.  

Πρόκειται για μια από τις πιο συγκλονιστικές ομογενειακές τραγωδίες, αφ’ ενός μεν, διότι η εν διαστάσει σύζυγός του Τζένιφερ Ντούλος αγνοείται εδώ επτά περίπου μήνες και μέχρι και ετούτη την ώρα δεν έχει εντοπιστεί η σορός της, αφ’ ετέρου δε, διότι ο Φώτης Ντούλος πρόσφατα κατηγορήθηκε ευθέως για τον θάνατο της συζύγου του.

Η ανάρτηση της αδελφής του ανήμερα της ονομαστικής του εορτής.

Τα πέντε ανήλικα παιδιά του μέχρι προχθές στερούνταν τη στοργή της μητέρας, ενώ στο εξής θα στερηθούν και τους δύο γονείς.

Ο ομογενής, όπως επεσήμανε και ο δικηγόρος του Νόρμαν Πάτις, από την πρώτη στιγμή μέχρι και την ύστατη δήλωνε αθώος.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, λίγες ώρες πριν αφήσει την τελευταία του πνοή οι αρχές ερεύνησαν το σπίτι του και βρήκαν ένα σημείωμα μέσω του οποίου ο Φώτης Ντούλος δήλωνε αθώος.

Ο συνήγορός του επεσήμανε ότι η οικογένειά του ζητά να καθαρίσει το όνομά του και να ανακηρυχτεί αθώος. Ο κ. Πάτις επεσήμανε ότι υπέβαλαν υπόμνημα στο δικαστήριο μέσω του οποίου ζητούν να συνεχιστεί η δίκη σα να ήταν ο ίδιος παρών ούτως ώστε να αποδείξουν ότι ο πελάτης τους ήταν αθώος.

Παράλληλα εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του διότι αν και κάθε πολίτης είναι αθώος μέχρι την απόδειξη της ενοχής του από το Δικαστήριο, εν τούτοις ο Φώτης Ντούλος στα μάτια της κοινής γνώμης είχε προ καιρού θεωρηθεί ένοχος για ένα έγκλημα που, όπως ισχυριζόταν δεν διέπραξε.

Πρόκειται για μια άνευ προηγουμένου οικογενειακή τραγωδία τουλάχιστον για τα δεδομένα της ομογένειας.

Οι «Αναμνήσεις» από την πρώτη στιγμή που δηλώθηκε η εξαφάνιση της Τζένιφερ Ντούλου προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με την αδελφή του στην Ελλάδα, αλλά μέχρι και την ύστατη στιγμή δεν κατέστη δυνατή η επικοινωνία.

Τη ύστατη ετούτη στιγμή εκφράζουμε τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του και προσευχόμαστε όπως ο Θεός χαρίζει δύναμη στους οικείους και στους συνηγόρους του να καθαρίσουν το όνομά του και να τον ξεπροβοδίσουν στην τελευταία του κατοικία.

Η Jennifer Dulos, η οποία αγνοείται για οκτώ περίπου μήνες. Φωτογραφία New Canaan Police Department
- Advertisement -

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.