Ημερολόγιο: Πρωτοχρονιάτικη γιορτή του Συλλόγου Αθηναίων Νέας Υόρκης

0
Η αφίσα της εκδήλωσης.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο ιστορικός Σύλλογος Αθηναίων της Νέας Υόρκης καλεί τα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους τους όπως παραστούν στην Πρωτοχρονιάτικη Γιορτή. Πρόκειται για την πρώτη εκδήλωση του νέου έτους 2023 και συνάμα την πρώτη εκδήλωση της νέας ηγεσίας η οποία θα λάβει χώρα την Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 5.00 μ.μ. στο ομογενειακό εστιατόριο – κέντρο εκδηλώσεων «Laterna» στην διεύθυνση 47-20 Bell Blvd, Bayside, NY 11361.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Πάνος Αδαμόπουλος μιλώντας στις «Αναμνήσεις» επεσήμανε ότι η νεοεκλεγείσα ηγεσία έχει βάλει ψηλά τον πήχη της και ότι η εν λόγω εκδήλωση αποτελεί αφετηρία για ένα δυναμικό ξεκίνημα.

Ερωτηθείς για τους στόχους της εκδήλωσης επεσήμανε ότι έχει τριπλό  χαρακτήρα. Ο πρώτος σχετίζεται με την αναβίωση των ηθών, των εθίμων και των παραδόσεων. Ο δεύτερος με την ψυχαγωγία και την διασκέδαση και ο τρίτος σχετίζεται με την ενίσχυση του ταμείου για εκπαιδευτικές, πολιτιστικές και φιλανθρωπικές δράσεις.

Η ευχετήρια κάρτα του Συλλόγου Αθηναίων.

Οι Αθηναίοι με τους φίλους τους θα έχουν την δυνατότητα να ανταλλάξουν ευχές για το νέο έτος, να ψάλλουν τα κάλαντα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και να ξεφαντώσουν με την Αγγελική Ψώνη στο τραγούδι, τον Κωνσταντίνο Ρεβέλα στο μπουζούκι και τον Πολ Δενεσίδη στα πλήκτρα.

Το εισιτήριο έχει οριστεί στα $100.00. Για περισσότερες πληροφορίες και για κρατήσεις θέσεων οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν με την κ. Θεοδώρα Λαγού στο (917) 566-1889, την κ. Ηρώ Πλακογιάννη (917) 596-2776 ή την κ. Βάνα Κοντομέρκου (203) 268-3327

Το νέο διοικητικό συμβούλιο, όπως έγραψαν οι «Αναμνήσεις» εκλέχτηκε από την γενική συνέλευση της 20ής Νοεμβρίου 2022 στο Κεφαλλονίτικο Σπίτι στην Αστόρια.

Πρόεδρος εξελέγη ο πρώην πρόεδρος Πάνος Αδαμόπουλος, αντιπρόεδρος επανεκλέχτηκε ο Τάσος Μουζάκης, ταμίας ο Ανδρέας Κοντομέρκου, γραμματέας ο Στέλιος Στρουμπάκης και βοηθός γραμματέα η κ. Σύλβια Αδαμοπούλου. Σύμβουλοι εξελέγησαν οι Ηρώ Πλακογιάννη, Δώρα Λαγού, Ηλίας Νεοφώτιστος και Παύλος Χατζηκυριάκος. Αναπληρωματικοί εξελέγησαν οι κ.κ. Βάνα Κοντομέρκου, Φανή Παγουλάτου και Μαριάνθη Παπαφράγκου.

-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.