ΑΘΗΝΑ. (ΑΠΕ – ΜΠΕ) Η ελληνική οικογενειακή επιχείρηση Καφεκοπτεία Λουμίδη προχώρησε στη δημιουργία μιας ολοκαίνουριας πλατφόρμας ηλεκτρονικών αγορών στηρίζοντας το #menoumespiti και δίνοντας έμφαση στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών και των συνεργατών της.

Μέσω της νέας υπηρεσίας των Καφεκοπτείων Λουμίδη, που είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα www.kl.gr, οι καταναλωτές έχουν πλέον ηλεκτρονική πρόσβαση στην ευρεία γκάμα των προϊόντων που προσφέρουν: φρεσκοκομμένο καφέ όλων των ειδών, ροφήματα, μία ποικιλία παραδοσιακών γλυκισμάτων, καθώς και αξεσουάρ καφέ και τσαγιού.

Ο Ιάσωνας Λουμίδης, Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας, δήλωσε σχετικά: «Γνωρίζουμε πως οι τρέχουσες μέρες είναι ιδιαίτερα δύσκολες για όλους, λόγω των απαραίτητων μέτρων που καλούμαστε να τηρήσουμε και που αφορούν την ατομική και συλλογική μας ευθύνη. Συμβαδίζουμε με τις εξελίξεις και θέτουμε παράλληλα ως προτεραιότητα την εξυπηρέτηση των πελατών μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες. Δημιουργήσαμε ένα ολοκαίνουριο e-shop με στόχο να κάνουμε την παραμονή στο σπίτι πιο γλυκιά και ευχάριστη, να κρατήσουμε συντροφιά με τα προϊόντα των καφεκοπτείων μας στους Έλληνες καταναλωτές και να μεταφέρουμε την αυθεντική εμπειρία καφέ στο χώρο τους. Οι καταναλωτές, αυτή την περίοδο, χρησιμοποιώντας τον κωδικό menoumespiti απολαμβάνουν δωρεάν μεταφορικά στις online αγορές τους, ενώ παράλληλα ενισχύουν την συλλογική προσπάθεια απέναντι στις επιπτώσεις του κορωνοϊού».

Όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, το 1920 όταν η 1η γενιά της οικογένειας Λουμίδη ξεκίνησε το πρώτο δίκτυο κατ’ οίκων διανομών φρεσκοκομμένου καφέ με κάρα στις γειτονιές του Πειραιά. Σήμερα, η τρίτη γενιά της οικογένειας εξελίσσει την παράδοση και φέρνει τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της στην πόρτα του πελάτη.

Το περίπτερο της Loumidis Foods στην Διεθνή έκθεση Τροφίμων της Νέας Υόρκης το 2018. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.
-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.