Οικογενειακή τραγωδία στη Μηλέα Ζαχάρως: Πατέρας σκότωσε τον γιο του και αυτοκτόνησε (βίντεο)

0
Το σπίτι όπου ο πατέρας σκότωσε τον γιο του και αυτοκτόνησε. Φωτογραφία: https://www.patrisnews.com/

ΑΘΗΝΑ. (https://www.patrisnews.com/) Μια οικογενειακή τραγωδία που δεν την χωράει ανθρώπινος νους , εξελίχθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην ΤΚ. Μηλέα του Δήμου Ζαχάρως.

Ο 86χρόνος Η.Τ πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα τον 45χρόνο γιο Κ.Τ και στην συνέχεια γυρίζοντας το όπλο πάνω του αυτοκτόνησε. Ο πατέρας σκότωσε τον γιό . Τον μικρότερο από τα παιδιά του.

Μέσα σε λίγα λεπτά η είδηση έπεσε σαν κεραυνός στην κοινωνία του μικρού χωριού που δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που είχε συμβεί. Το διπλό κακό, το φονικό που θα στοιχειώνει για χρόνια το μικρό αυτό χωριό.

Το τραπέζι που δεν έγινε ποτέ…

Ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός , έμενε μόνος του στο πατρικό του σπίτι στην Μηλέα.
Με την σύζυγο του, η οποία έφυγε από την ζωή πριν χρόνια, είχαν αποκτήσει εννέα παιδιά, όλα γνωστά τόσο στην κοινωνία της περιοχής της Ζαχάρως όσο και του Πύργου.

Ως έναν άνθρωπο «σκληρό» τον χαρακτηρίζουν οι κάτοικοι της περιοχής και ίσως σε αυτόν τον χαρακτηρισμό κρύβονται και τα αίτια της τραγωδίας αυτής.

Ο μικρότερος γιός του, ο βενιαμίν της οικογένειας είχε κατέβει το τελευταίο διάστημα στην περιοχή της Ζαχάρως και έμενε είτε με τον πατέρα στο χωριό είτε στον Πύργο .

Χθες είχε κανονίσει να βρεθεί στον Πύργο με τα αδέρφια του, προκειμένου να φάνε όλοι μαζί τα ψάρια που είχε ψαρέψει.

Πριν κατέβει στον Πύργο όμως αποφάσισε να ενημερώσει και να συναντήσει για λίγο τον πατέρα του. Μία συνάντηση που τελικά οδήγησε σε αυτήν την τραγωδία.

Τα αδέρφια του, ενώ τον περίμεναν ενημερώθηκαν για το κακό που είχε συμβεί….για την τραγωδία που χτύπησε την οικογένεια τους.

Τα αδέλφια του, είναι  γνωστά στην κοινωνία όλου του Νομού μας , αφού έχουν αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια , πλούσια δράση στον τομέα του  αθλητισμού, με  μουσικές δεξιότητες και λάτρεις του πολιτισμού και της παράδοσης .

Τι ήταν αυτό που οδήγησε στην τραγωδία΄;

Πως ένας πατέρας σκοτώνει τον γιό του; Τι ήταν αυτό που όπλισε το χέρι του;

Οι τύψεις τον οδήγησαν στην αυτοχειρία μετά;

Ακριβείς απαντήσεις στις ερωτήσεις αυτές δεν θα υπάρξουν ποτέ.

Τα γεγονότα από μόνα τους δίνουν κάποιες απαντήσεις και αυτές είναι ότι ο 45χρονος Κ.Τ βρέθηκε χτυπημένος με μία βολή, πισώπλατα  καθώς κατέβαινε την σκάλα του σπιτιού.

Από την ίδια  καραμπίνα βρέθηκε νεκρός και ο πατέρας.

Σύμφωνα πάντως με τους κατοίκους του χωριού οι σχέσεις πατέρα και γιού πολλές φορές σημαδεύονταν από έντονους καυγάδες, όπως ανέφεραν και οι γείτονες, αφού ο πατέρας δεν συμφωνούσε και δεν αποδεχόταν την απόφαση του γιού του να χωρίσει και να επιστρέψει από την Αθήνα στο χωριό.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στο σημείο έσπευσαν από την πρώτη στιγμή άντρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας με επικεφαλής τον Αστυνομικό Διεθυντή κ. Παναγιώτη Μάνδαλο, οι οποίοι βρήκαν και το σημείωμα του αυτόχειρα το οποίο εμπεριείχε παράπονα για τον γιό του.

Πηγή: https://www.patrisnews.com/

-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.