Ο Δρ. Παναγιώτης Μανώλας, αριστερά και ο Δρ. Σπύρος Μεζίτης. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Ιατρικών Συλλόγων Βορείου Αμερικής Δρ. Σπύρος Μεζίτης μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος προς τις «Αναμνήσεις» εξέφρασε την ευαρέσκειά του για την άψογη διεξαγωγή των εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019 και συνεχάρη τη νέα κυβέρνηση, τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς επίσης και το νέο υπουργό Εξωτερικών Αρμόδιο για Θέματα Αποδήμου Ελληνισμού Αντώνη Η. Διαματάρη.

Το πλήρες κείμενο του μηνύματος έχει ως εξής: «Χαιρετίζουμε τη νέα κυβέρνηση στην Ελλάδα και ευελπιστούμε σε συνεργασία. Ελπίζουμε να πετύχει ο νέος Υφυπουργός Απόδημου Ελληνισμού Αντώνης Η. Διαματάρης, που προέρχεται από Νέα Υόρκη.

Συγκεκριμένα ζητάμε ομογενειακή ψήφο στο τόπο κατοικίας, φορολογικές διευκολύνσεις για τους ομογενείς, λιγότερη γραφειοκρατία και διαφάνεια στο δημόσιο».

«Η Ομογένεια είναι έτοιμη να προσφέρει τεχνογνωσία και επενδύσεις αλλά χρειάζονται διαβουλεύσεις. Καλό καλοκαίρι σε όλους και σ’ αυτούς που πάνε διακοπές στην Ελλάδα», καταλήγει το μήνυμα της Ομοσπονδίας που φέρει την υπογραφή του Δρα Σπύρου Μεζίτη.

Ο Δρ. Μεζίτης, όπως έγραψαν οι Αναμνήσεις είναι ένας από τους διακεκριμένους ενδοκρινολόγους και έχει διατελέσει πολλές θητείες πρόεδρος του ιστορικού Ιατρικού Συλλόγου της Νέας Υόρκης.

-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.