Η μόδα, συνάντησε τα σούπερ αυτοκίνητα και τα διαμερίσματα με θέα,  χάρη στην Φαίη Μίχου

Η γνωστή συντονίστρια-παραγωγός εμπορικών και κοινωνικών εκδηλώσεων κ. Φαίη Μίχου. Φωτογραφία: ETA PRESS

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Σε μια βραδιά όπου οι καλεσμένοι είχαν να επιλέξουν ανάμεσα στην μόδα, την τέχνη, τα σούπερ αυτοκίνητα (Φεράρι, Μαζεράτι , Πόρσε) και τα διαμερίσματα με θέα, η Ομογενής ιδιοκτήτρια της «FEM Concepts», η δραστήρια Φαίη Μίχου, κατάφερε να εντυπωσιάσει, με τις επιλογές των δημιουργών, (στρατηγικοί συνεργάτες) που επέλεξε να παρουσιάσει σε μια ιδιαίτερη εκλεκτή πελατεία.

Η παρουσίαση έγινε την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, στο εντυπωσιακό συγκρότημα διαμερισμάτων υψηλής αισθητικής «The Beacon», που βρίσκεται στο πάρκο «Garvies» στο «Γκλεν Κοβ» (Glen Cove) του Λόνγκ Άιλαντ.

Το περασμένο καλοκαίρι, 2022, ακριβώς στο ίδιο σημείο, στο πάρκο δίπλα από το «Beacon», είχε λάβει μέρος το ετήσιο φεστιβάλ της Κοινότητας της Αναστάσεως, στο Μπρούκβιλ.

Ο καλλιτέχνης που ζει και δημιουργεί στο Λονγκ Άιλαντ James Roche με δυο από τα έργα του. Φωτογραφία: ETA PRESS

Μοντέλα και μόδα

Η βραδιά εξελίχθηκε σε μια όμορφη κοινωνική εκδήλωση, με νεαρά μοντέλα, (με δημιουργίες της εταιρείας υψηλής ραπτικής (Kiton) την παρουσία της «Miss Long Island Teen» Natalia Suaza και φυσικά άφθονες γλυκιές γεύσεις, που φρόντισε να προετοιμάσει το «French Workshop», ένα ακόμα ομογενειακό εργαστήρι και κατάστημα ζαχαροπλαστικής.

Ξεχωρίσαμε την γευστικότατη creme brûlée και τα υπέροχα ατομικά κέικ με φυστίκι, που έπαιρναν μαζί τους ως δώρο οι καλεσμένοι. Η επιλογή δεν ήταν τυχαία.

Η Φαίη Μίχου διάλεξε επίσης, τον οίκο μόδας Kiton, (η συλλογή ανδρικών και γυναικείων ρούχων 2023 προσφέρει ενα διαφορετικό και μοντέρνο στυλ, έτοιμο για κάθε περίσταση). Για παράδειγμα ένα σακάκι της Kiton είναι από μόνο του ένα έργο τέχνης. Κατασκευασμένο εξ´ ολοκλήρου από κασμίρι.

Τα νεαρά μοντέλα της εταιρείας υψηλής ραπτικής «Kiton». Φωτογραφία: ETA PRESS

Τα μοναδικά σε σχέδιο και ποιότητα κατασκευής γυαλιά ηλίου της «Optyx» με την σειρά του οίκου Cartier.

Tα τελευταία μοντέλα της Ferrari, πρόσφερε η αντιπροσωπεία «Ferrari of Long Island».

Την δική τους διάσταση στον χώρο είχαν τα έργα ζωγραφικής του τοπικού καλλιτέχνη Ian James Roche.

Σούπερ-αυτοκίνητα

Όλα αυτά, σε συνδυασμό με τα υπερ-αυτοκίνητα της Porsche, της Ferrari και της Maserati που περίμεναν τους αυριανούς ιδιοκτήτες τους, στην είσοδο.

Μεταξύ των καλεσμένων της βραδιάς και ο γνωστός ομογενής δικηγόρος Αριστείδης Κουρκουμέλης. Φωτογραφία: ETA PRESS

Το νέο μοντέλο της «Μαζεράτι» η ΜC20 έχει τιμή που ξεκινάει από τις 260 χιλιάδες δολάρια. Δεν πρόκειται βέβαια για αγορά μέσου μεταφοράς, αλλά για επιλογή μιας μακροχρόνιας επένδυσης ή αν προτιμάτε «αγορά για συλλογή» σπορ αυτοκινήτων.

Ενδιάμεσα, επίσης επισκεφτήκαμε το δωμάτιο με τις κυρίες που έδιναν συμβουλές στις ενδιαφερόμενες για πλαστική χειρουργική (στο Skin Bar) και τους ανθρώπους της «North Shore Plastic Surgery» και δοκιμάσαμε το εκλεκτό ουίσκι «Τhe Glenrothes», 12 και 18 ετών παλαίωσης, μαζί με τον καφέ «Rally Point East» και τις ανθοκομικές δημιουργίες της «Venus et Fleur».

Από κοντά και η μπύρα Peroni. Μαζί με τις γεύσεις του Ελληνικού εστιατορίου «Herb&Olive».

Η «Miss Long Island Teen 2022», Natalia Suaza. Φωτογραφία: ETA PRESS

Και φυσικά άφθονη μουσική με DJ, τον γνωστό ως «Drive Up».

Hτην μια βραδιά δοκιμών γεύσεων, με μια ακόμα ελληνική παρουσία της μοναδικής στην γεύση «Κάστρα Έλιον» βότκα. Ο συνδυασμός όλων αυτών έφερε ένα ευχάριστο αποτέλεσμα.

Εμείς, θαυμάσαμε την οργάνωση και είδαμε από κοντά την αγωνία στο παρασκήνιο. Πίσω από τα φώτα και η Έλλη Μίχου, κόρη της Φαίης, που φρόντιζε να υπάρχουν όλα τα απαραίτητα και στην σωστή θέση και να μην λείψει τίποτα από τους καλεσμένους.

Η επόμενη εκδήλωση της «FEM Concepts» προγραμματίζεται για τις 2 Μαρτίου στο γνωστό εμπορικό «Αμερικάνα Μόλ», (Americana Mall) στον Λονγκ Άιλαντ. Εκεί η Φαίη θα ανακοινώσει και τους νικητές των υποτροφιών που δίνει κάθε χρόνο στην μνήμη της μητέρας της.

To σούπερ αυτοκίνητο της Μαζεράτι, η MC20. Φωτογραφία: ETA PRESS
Οι κοπέλες της «The Glenrothes», πρόσφεραν με χαμόγελο τα προϊόντα της εταιρείας. Φωτογραφία: ETA PRESS.
-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.