Η κοινότητα της Αγ. Τριάδας στο Νιού Ρασέλ θα τιμήσει ομογενείς επιχειρηματίες στην 93η επέτειο

0
171
Στιγμιότυπο από πρόσφατη εκδήλωση.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Μετά από ένα χρόνο, στην διάρκεια του οποίου η Κοινότητα της Αγίας Τρίαδας, στο Νιού Ρασέλ διενήργησε την ετήσια χοροεσπερίδα της εικονικά μέσω του διαδικτύου, με την βοήθεια του έγκριτου δημοσιογράφου και τηλεοπτικού παρουσιαστή, του γνωστού Ερνι Ανάστου.

Ωστόσο, ξεκίνησαν ήδη οι προετοιμασίες για την φετινή εκδήλωση που θα λάβει χώρα την Κυριακή 21 Νοεμβρίου στη κοινοτική αίθουσα και το γυμναστήριο.

Φέτος οι τιμώμενοι δεν είναι άλλοι από τους ιδιοκτήτες του εστιατορίου  “The Beehive” που βρίσκεται στο προάστειο Armonk της Νέας Υόρκης.

Πρόκειται για τις οικογένειες Μονδρούκα και Λαδή που εδώ και χρόνια προσφέρουν τις υπηρεσίες τους επ´ ωφελεία της κοινότητας καλύπτοντας με δωρεάν προσφορά φαγητών όλες σχεδόν τις κοινοτικές εκδηλώσεις.

Πρόσφατα, ο υπεύθυνος του λευκώματος κ. Αντώνης Σούκας, απέστειλε επιστολή στα μέλη της κοινότητας και τα ενημέρωσε ότι μπορούν εθελοντικά να συμβάλλουν στην επιτυχία της χοροεσπερίδας, συμμετέχοντας στο λεύκωμα. Την ίδια επιστολή συνυπογράφει και ο ιερατικός προϊστάμενος της Κοινότητας ο π. Νικόλας Ανκτιλ. Ένα ενημερωτικό φυλλάδιο μέσα στον ίδιο φάκελο εξηγεί και τις άλλες χορηγίες καθώς και το ύψος τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την χοροεσπερίδα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την κοινότητα στο τηλέφωνο (914) 235-6100.

- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.