«Η Ιστορία δεν περιμένει την άρση της ασυλίας για να δικάσει» λένε οι Μακεδόνες των ΗΠΑ

0
166
Η Βουλή των Ελλήνων. Φωτογραφία: Ευρωκίνηση / Γιώργος Κονταρίνης.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. «Ο κύβος ερρίφθη, για ακόμη μία φορά έπεσαν οι μάσκες του ψευτοπατριωτισμού» λέει η ηγεσία της Παμμακεδονικής Ένωσης Αμερικής εκφράζοντας κατ΄ αυτόν τον τρόπο την απόρριψη από την Βουλή των Ελλήνων του αιτήματος της Εισαγγελίας για την άρση της ασυλίας των 54 από τους 153 που υπέγραψαν την Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο πρόεδρος της Παμμακεδονικής Ένωσης Δημήτρης Φιλιππίδης κατά τη διάρκεια του «Πρωινού με τον Δημήτρη Φιλιππίδη» του 24ωρου Ραδιοφωνικού Σταθμού της ομογένειας εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για την δυσάρεστη εξέλιξη και ανέγνωσε την δήλωση της Παμμακεδονικής Ένωσης και τόνισε ότι η σημερινή κυβέρνηση αθέτησε όλες τις προεκλογικές υποσχέσεις σχετικά με την ακύρωση της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης της Παμμακεδονικής Ένωσης έχει ως εξής:  Ο θυμόσοφος λαός λέει πως κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει! Δυστυχώς για ακόμη μία φορά το διαπιστώνουμε με τα μάτια μας και επιβεβαιώνεται με τον πιο απαράδεκτο τρόπο ότι η Μακεδονία μας, δεν μπορεί να περιμένει τίποτα από τους εκπροσώπους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Η συντριπτική πλειοψηφία των Βουλευτών, έσπευσε να απορρίψει το αίτημα του εισαγγελέα για άρση της ασυλίας των 54 από τους 153 που υπέγραψαν την Συμφωνία των Πρεσπών.

Από αριστερά διακρίνονται οι Δημήτρης Τασόπουλος, Πέτρος Χαριτόπουλος, Πάνος Πολιτίδης, Γιάννης Κατσαρός, Δημήτρης Φιλιππίδης και Στέλιος Στρουμπάκης. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

Η απαράδεκτη στάση των Βουλευτών όλων των κομμάτων, με εξαίρεση αυτούς της Ελληνικής Λύσης, θα μείνει στην Ιστορία του Έθνους ως ακόμα μία μελανή σελίδα για τα Εθνικά μας θέματα.  Μία ακόμη μαχαιριά στην καρδιά της πατρίδας μας.

Ως απόδημοι Μακεδόνες, η Παμμακεδονική Ένωση Αμερικής, με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο στέλνει ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Η Μακεδονία είναι πάνω από Κυβερνήσεις και κόμματα και πολιτικούς που δεν αγαπούν την Ελλάδα.

Πολλοί πολιτικοί πλησίασαν τους ανθρώπους των συντονιστικών των μεγάλων Συλλαλητηρίων και προσπάθησαν να μας πείσουν ότι αγαπάνε και πονάνε για την Μακεδονία προκειμένου να κερδίσουν μερική δημοσιότητα. Η στάση την οποία κράτησαν στην Βουλή αποδεικνύει ότι όλα έγιναν προς άγραν ψήφων. Ταυτόχρονα δεν δίνουμε συγχωροχάρτι σε αυτούς που κρύφτηκαν και δεν ψήφισαν καν. Η ιστορία γράφεται με μεγάλα ΝΑΙ ή μεγάλα ΟΧΙ και όχι με αποχές φόβου.

Θα το υπογραμμίσουμε με τον πιο απλό τρόπο: Η ΙΣΤΟΡΙΑ δεν περιμένει την άρση της ασυλίας για να δικάσει! Η ιστορία δικάζει και καταδικάζει αυτούς που δεν την σέβονται, που την παραχαράσσουν και την ξεπουλάνε στον βωμό μικροπολιτικών  και προσωπικών συμφερόντων. Η ιστορία λοιπόν δίκασε και καταδίκασε όλους όσους υπέγραψαν την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών και το ίδιο θα πράξει και με αυτούς που κάλυψαν και ως συνένοχοι προσπαθούν να ξεπλύνουν στην Κολυμβήθρα του Σιλωάμ την στάση των Βουλευτών της Κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!

Η σημερινή κυβέρνηση ξέχασε εντελώς τις προεκλογικές της υποσχέσεις για βέτο στην ένταξη των Σκοπίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση και ουσιαστικά αποδέχεται την συμφωνία των Πρεσπών  σαν μια συμφωνία που είχε «καλές προθέσεις» όπως έχουν αναφερθεί στελέχη της στο παρελθόν.

Θα το επαναλάβουμε δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ χώρα «Βόρεια Μακεδονία», υπάρχει μία χώρα που θέλει να μας κλέψει την ιστορία, ΒΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ! Εμείς, οι Μακεδόνες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής το βροντοφωνάζουμε, ο αγώνας θα χαθεί μόνο όταν τον παρατήσουμε. Και δεν θα τον παρατήσουμε, για τους νεκρούς ήρωες μας και τους αγέννητους!

- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.