Στο πλευρό των διαδηλωτών για την επαναλειτουργία των επιχειρήσεων η Νικόλ Μαλλιωτάκη (βίντεο)

1
205
Σε πρώτο πλάνο η ομογενής πολιτικός Νικόλ Μαλλιωτάκη.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η ομογενής πολιτειακή βουλευτής του  Μπέι Ριτζ και του Μπρούκλιν, Νικόλ Μαλλιωτάκη, την Πέμπτη, 28 Μαϊου 2020 συμμετείχε στο συλλαλητήριο «Stand Up For Freedom Rally» υπέρ των καταστηματαρχών και των επιχειρηματιών που άνοιξαν τα καταστήματα στο Στάτεν Άϊλαντ και ένωσε την  φωνή της με τους πολίτες που ζητούν την επιστροφή στην κανονικότητα της κομητείας του Στάτεν Άϊλαντ.

Η Νικόλ Μαλλιωτάκη, όπως έγραψαν οι «Αναμνήσεις», διεκδικεί το αξίωμα της ομοσπονδιακού βουλευτή του Στάτεν Αϊλαντ και τις τελευταίες ημέρες άσκησε δριμεία κριτική στον δήμαρχο της Νέας Υόρκης και στον κυβερνήτη Άντριου Κουόμο και ζήτησε την επαναλειτουργία των οδοντιατρείων, των ιατρείων και άλλων επιχειρήσεων.

Κατά την διάρκεια της διαδήλωσης η ομογενής πολιτικός επεσήμανε ότι η κομητεία του Στάτεν Άϊλαντ πληροί όλα τα προαπαιτούμενα για την άρση των απαγορευτικών μέτρων και μεταξύ άλλων επεσήμανε ότι εάν προ τριών ετών είχε εκλεγεί δήμαρχος η Νέα Υόρκη θα ήταν σε καλύτερη μοίρα. 

Η ομογενής έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για την επιστροφή στην κανονικότητα των νοσοκομείων ούτως ώστε οι ασθενείς να υποβληθούν στις ενδεδειγμένες θεραπείες και χειρουργικές επεμβάσεις.

Αναφερόμενη στην παρέμβαση των αρχών και την τιμωρία του Robert Catone που τόλμησε να ανοίξει το σαλόνι «Sunbelievable» η κ. Μαλλιωτάκη επεσήμανε: «Αισθανόμαστε  ότι ζούμε σε μια σοσιαλιστική χώρα και ότι έπαθε ο Μπόμπι είχε πάθει ο παππούς μου στην Κούβα».

Η ομογενής από την πλευρά της μητέρας της έλκει την καταγωγή από την Κούβα και είναι ανερχόμενη αστέρας του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.

«Εάν δεν αρχίσουμε τώρα την επαναλειτουργία της Νέας Υόρκης, ο Δήμος θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια άνευ προηγουμένου δημοσιονομική κρίση την οποία όσοι λατρεύουν ετούτη την πόλη απεύχονται να δουν», επεσήμανε εν μέσω χειροκροτημάτων η Νικό Μαλλιωτάκη.

- Advertisement -

1 COMMENT

 1. Αγαπητοί ομογενείς,
  δεν πρέπει να αμφιβάλλει κανένας μας
  σε όποιο χώρο και αν ανήκει πως η δικιά μας
  Νικολ Μαλλιωτάκη είναι δυναμική γυναίκα
  που θα έχει λαμπρό πολιτικό μέλλον ίσως
  και να αγγίξει το ποθούμενο.
  Δεν ξέρω πως αλλά πρέπει να της κάνουμε
  μια Πανομογενειακή δεξίωση και να βάλλουμε
  όλοι στην τσέπη το χέρι να την ενισχύσουμε
  οικονομικά. Εδώ δεν χωράνε κόμματα , σε όποιο χώρο και αν ανήκουμε έχουμε υποχρέωση να είμεθα όλοι μαζί της και σας διαβεβαιώνω πως
  θα μας βγάλει ασπροπρόσωπους, το αναφέρω
  γιατί κάποιος που στήθηκε από την ομογένεια μας
  πρόδωσε.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.